Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Rovana Plumb: “Îmi asum mandatul de a promova o Românie puternică în Europa”

Autor:

Data: 1 mai 2019, 13:57

  •  
  •  
  •  

Declarație de presă

Pentru mine, simbolistica zilei de 1 mai se identifică cu valorile pe care se bazează social-democrația: solidaritatea, libertatea, egalitatea și justiția socială. Partidul Social Democrat a luptat și va lupta pentru un model economic care favorizează progresul social, protejează vârstnicii și asigură investiția în tineri.

Cred cu tărie că munca românilor trebuie respectată și prețuită, dar mai ales recompensată cel puțin la același nivel cu muncitorii din UE. De aceea, an de an PSD a luptat pentru majorarea salariilor. Salariul mediu net a crescut cu peste 31% față de 2016. Sub Guvernarea PSD, România a reușit performanța istorică de a avea cel mai mic șomaj din ultimii 30 de ani, rata șomajului coborând la 3,19%, în martie 2019, potrivit ANOFM.

Aceste performanțe sunt rezultatul creșterii economice care, în guvernarea PSD, se simte în buzunarele și viața oamenilor. Cred într-o economie guvernată de valori (și nu de goana meschină după profit), în care demnitatea umană și echitatea sunt esențiale pentru bunăstare.

Împreună cu colegii mei, vom continua să ne batem pentru bunăstarea românilor inclusiv din Parlamentul European.  Vom merge în Europa cu fruntea sus să cerem plată egală pentru muncă egală și vom cere oprirea abuzurilor și nedreptăților împotriva muncitorilor români din străinătate.

Îmi asum mandatul de a promova o Românie puternică în Europa, o Românie care are ce oferi și care are pretenția să și ceară! O Românie care trebuie să ocupe locul pe care îl merită în Europa!

Rovana Plumb

Candidat PSD pentru alegerile europarlamentare,

Președinte PSD Dâmbovița

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.