Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cristian Stan: Pe 26 mai, PSD merită un vot consistent de încredere

Autor:

Data: 29 aprilie 2019, 13:10

  •  
  •  
  •  


Campania electorală pentru alegerile europarlamentare a început, oficial,  sâmbătă, pe 27 aprilie, ora 00:00 și se termină pe 25 mai 2019, ora 7:00. În cursă pentru Parlamentul European s-au înscris 13 partide și trei candidați independenți: Gregoriana Tudoran, George Simion și Petre Costea.

Partidul Social Democrat  schimbă aproape întreaga garnitură de europarlamentari și vine în fața electoratului român cu nume noi.

Lista pentru europarlamentare este deschisă de Rovana Plumb, preşedintele PSD Dâmboviţa, care este susținută de PSD și pentru postul de comisar european.

 În 2019, social- democrații mizează să obțină între 10-12 mandate pentru Parlamentul European. De altfel, ținta pe care conducerea partidului a trasat-o liderilor din teritoriu este să nu scadă sub procentul de 30%.  

În ceea ce privește strategia de campanie, social-democrații merg pe campania door to door și “la firul ierbii”. Astfel PSD va împinge în față miniștrii și secretarii de stat care vor fi prezenți la toate mitingurile și vor comunica electoratului proiectele și finanțările implementate de guvernarea PSD.

“Patrioți în Europa. România merită mai mult” este principalul mesaj pe care PSD îl  transmite şi că România trebuie să aibă drepturi egale cu cele ale statelor membre UE și să fie respectată.

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan  care este preşedinte PSD Târgovişte şi secretar  PSD Dâmboviţa, a scris pe pagina sa  de socializare, un mesaj clar şi concis, subliniind  importanţa alegerilor europarlamentare din data de 26 mai 2019,  întârind  ideea că pe 26 mai, Partidul Social Democrat merită un vot consistent de încredere.

 Edilul Cristian Stan a făcut şi o scurtă radiografie  a obiectivelor de investiţii  cu finanţare prin  PNDL la nivelul Târgoviştei. Nu a omis să puncteze şi investiţiile cu finanţare  europeană, ba mai mult, a ţinut  să-i mulțumescă ministrului Rovana Plumb, preşedinte PSD Dâmboviţa şi candidatul numărul unul pe lista PSD la europarlamentare  pentru tot ajutorul pe care l-a acordat administraţiei târgoviştene  în accesarea de proiecte, atât pe filieră guvernamentală, cât și, în mod direct, pe programe europene.

Dăm astăzi, startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare și mesajul meu vine să întărească o convingere în rândul românilor: Partidul Social Democrat rămâne forța politică nr. 1 a României.

Lucrurile bune din România sunt parte a unui parcurs mai larg, iar o echipă puternică trimisă la Bruxelles înseamnă o forță în plus aici, în țară. Înseamnă o forță în plus aici, în Dâmbovița, în Târgoviște.

Vă vorbesc deschis și direct, așa cum m-ați cunoscut și cum vă cunosc. Am avut de la început o legătură primar – cetățean bazată pe corectitudine, respect, decență și reciprocitate. V-am cerut încredere și mi-ați acordat-o cu generozitate, punând voi temelia unei schimbări radicale în dezvoltarea capitalei de județ. Voi sunteți co-autorii tuturor lucrurilor bune care s-au întâmplat în orașul nostru în ultimii 4 ani de zile și, dacă e să priviți retrospectiv la schimbarea care s-a produs, să fiți mândri că voi ați făcut-o posibilă.

În urmă cu 3 ani vă ceream un vot de încredere pentru a încerca să dăm o șansă acestui municipiu. Și v-am spus că #NuAvemTimpDeJoacă, pentru că Cetatea ne obligă să-i onorăm trecutul imens. Ce s-a întâmplat în acești 3 ani a fost incredibil și puțini credeau că putem ține acest ritm de efort continuu. Municipiul s-a transformat în toate privințele, a devenit mai luminos, mai ofertant din punct de vedere al confortului urban, mai atrăgător. Și, cel mai important, zone care păreau abandonate total (unele chiar în cartiere cu pretenții) au fost readuse la viață și date în folosință prin reabilitări urbane complete.

Nu sunt vorbe pe hârtie, ci fapte probate cu cifre. Câteva exemple:

• Prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), cu sprijinul Guvernului României, am accesat în ultimii 3 ani nu mai puțin de 43 de proiecte în valoare totală de 38 milioane lei!

• Prin programe cu fonduri europene, am depus, până astăzi, 12 proiecte și am semnat, deja, 4 contracte de finanțare. Valoarea totală a investițiilor cu bani europeni depășește 100.000.000 euro!

Avem investiții în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, locuri de joacă, în infrastructura socială și, foarte important, avem cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională: creșe, grădinițe, școli, licee. Avem deschise, deja, zeci de șantiere de investiții și vor urma alte câteva zeci. Pentru că dezvoltarea se face cu ziduri noi, cu transpirație, cu sacrificiu.

Nu voi face acum descriere fiecărui proiect, pentru că voi fi acolo, în mijlocul dumneavoastră, pe fiecare șantier, la fiecare zid construit, la fiecare săpătură de buldozer. Am fost învățat că munca e în teren, nu la birou și așa vreau să-mi duc mandatul.

Sigur, toate astea au fost și sunt posibile pentru că muncim în echipă. Iar echipa mea e formată din oameni buni și inimoși, din oameni care au înțeles să sprijine municipiul Târgoviște. Și vreau să-i mulțumesc doamnei Rovana Plumb pentru tot ajutorul pe care ni l-a acordat în accesarea de proiecte, atât pe filieră guvernamentală, cât și, în mod direct, pe programe europene. Vreau să mulțumesc Guvernului Partidului Social Democrat care a înțeles să dedice o mare parte din fonduri dezvoltării de infrastructură în comunități.

Vedeți dumneavoastră, nimic nu se face de unul singur și nimic trainic nu se face decât cu multe mâini aduse împreună. De aceea, e de datoria mea să spun că, pe 26 mai, Partidul Social Democrat merită un vot consistent de încredere. Pentru că nu putem schimba lucrurile fundamental decât având o echipă câștigătoare pe toate fronturile: aici, la Târgoviște, la Dâmbovița, în România, în Europa. O victorie pe linie în toate aceste puncte va da și măsura forței noastre.

Haideți să fim cu toții parte a unui succes important și să ne dăm noi înșine șansa de care avem nevoie!”, a consemnat  primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, pe pagina sa de socializare.

La finalul intervenţiei de pe pagina sa de socializare,  primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a scris –România Merită Mai Mult!

România va avea 32 de reprezentanți în Parlamentul European care vor fi aleși în 26 mai. 

Ordinea candidaţilor pe buletinele de vot este următoarea:

Poziţia nr. 1 – Partidul Social Democrat

Poziţia nr. 2 – Alianţa electorală “Alianţa 2020 USR Plus”

Poziţia nr. 3 – Partidul PRO România

Poziţia nr. 4 – Uniunea Democrată Maghiară din România

Poziţia nr. 5 – Partidul Naţional Liberal

Poziţia nr. 6 – Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor – ALDE

Poziţia nr. 7 – Partidul PRODEMO

Poziţia nr. 8 – Partidul Mişcarea Populară

Poziţia nr. 9 – Partidul Socialist Român

Poziţia nr. 10 – Partidul Social Democrat Independent

Poziţia nr. 11 – Partidul România Unită

Poziţia nr. 12 – Uniunea Naţională pentru Progresul României

Poziţia nr. 13 – Blocul Unităţii Naţionale BUN

Poziţia nr.  14 – Gregoriana-Carmen Tudoran

Poziţia nr. 15 – George-Nicolae Simion

Poziţia nr. 16 – Peter Costea

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.