Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Președintele CJ,Alexandru Oprea a avetizat public constructorii care nu lucrează. Se trece la sancţiuni conform legii şi chiar rezilierea contractelor dacă nu se apucă de treabă

Autor:

Data: 25 aprilie 2019, 12:08

  •  
  •  
  •  

Joi de dimineaţă,  a avut loc o conferință de presă la CJ Dâmbovița, susținută de președintele Alexandru Oprea având alături pe vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole și directorul economic , Silviana Marin .

Președintele CJ,Alexandru Oprea a făcut câteva precizări legate de bugetul pe 2019 care a fost aprobat în ședința de miercuri a CJ.Bugetul este unul echilibrat și pune accentul pe investiții.

Bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa este în valoare de 500.060 mii  de lei. Se poate vorbi  de  creştere  a bugetului pe 2019 faţă  de 2018, de 17.76%. Bugetul de investiții pe 2019   are o creștere de 320%. 

Fără menajamente, preşedintele CJ,  Alexandru Oprea a taxat dur constructorii care nu își fac treaba.Dacă acești constructori nu se apucă de treabă, președintele CJ a anunțat că va trece și la sancțiuni sau chiar rezilierea contractelor.

Un exemplu este constructorul care nu lucrează la Drumul  de legătură DJ 720E Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişte.

Reamintim faptul că investiţia “Drum de legătură DJ 720E Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişte” are valoarea de 9.020.025,22 lei şi este finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

 Mai mult, acest constructor care nu tratează cu seriozitate investiţia “Drum de legătură DJ 720E Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişte”,  le dă de furcă şi şi reprezentanţilor  P.K. Grizzly SRL- antreprenorul Complexului Comercial tip Mall  care  nu pot să se apuce de treabă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.