Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ora de poveste şi Iepuraşul la OFSD Târgovişte

Autor:

Data: 22 aprilie 2019, 21:15

  •  
  •  
  •  


Ora de poveste a fost o oră în care zeci  de copii   au descoperit  lumea poveştilor prin ghicitori, au recitat poezi, au cântat  dar totodată   au socializat cu doamnele  de la OFSD Târgovişte  iar la final  Iepuraşul   le-a oferit  daruri .   De la evenimentul organizat de  preşedintele  OFSD Târgovişte, deputatul  Carmen Holban,   nu a lipsit primarul  municipiului Târgovişte,  Cristian Stan.

 Şi preşedintele OFSD Dâmboviţa, deputatul Claudia Gilia a  onorat  invitaţia. Deputatul Claudia Gilia  a demarat   la începutul  anului  un proiect  foarte important dar şi îndrăzneţ prin care doreşte revigorarea activităţii culturale, creative și educative a comunităților dâmboviţene. 

Teodora  Ion, preşedintele   Organizaţiei  de Femei  a Partidei  Romilor Pro Europa,  a  participat la acest eveniment  şi a transmis un mesaj  plin de emoţie.

Andrei  Plumb, coordonatorul campaniei  electorale  pentru alegerile europarlamentare, a ţinut  să le mulţumeasc doamnelor social-democrate pentru dăruirea de care dau dovadă  în organizarea  acestor evenimente dar totodată i-a felicitat şi pe copii.

 Cititul, ghicitorile şi  poveștile joacă un rol foarte important. Prin intermediul lor , copilul descoperă lumea și se poate plasa în situații de viață în afara contextului familial.Poveștile stimulează dorința de cunoaștere, imaginația și creativitatea copilului.

 La final, iepuraşul  de la OFSD Târgovişte  i-a răsplătit pe cei mici cu draruri.

 Ora de poveste de la OFSD Târgovişte, a avut şi o latură  umanitară. Cei prezenţi au putut admira  dar şi   cumpăra obiectele realizate cu multă dăruire şi dragoste  de căre şcolarii din comuna  Răzvad. Banii  strânşii vor fi donaţi Secţiei de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean Târgoviște. Micii meşteri şi cadrele didactice   de la Răzvad au participat alături de viceprimarul comunei Răzvad  la  Ora de poveste.

Ora de poveste de la OFSD Târgovişte  face parte din  cadrul manifestărilor dedicate   zile  de 23 aprilie , Ziua Mondiala a Cărții și a Dreptului de Autor  şi Ziua Bibliotecarului din România  dar şi anului cărţii româneşti, anul 2019.

  Au participat la acest eveniment: doamnele- consilieri municipali în CLM Târgovişte, doamnele-consilieri judeţeni şi alte   doamne  social-democrate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.