Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Târgul de Florii de la Voineşti, ministrul Rovana Plumb în mijlocul voineştenilor, oameni harnici, mândrii şi patrioţi

Autor:

Data: 21 aprilie 2019, 20:15

  •  
  •  
  •  


Tradiţia  se păstrează  cu sfinţenie   în comuna  dâmboviţeană Voineşti. În fiecare an, în Dumnica Floriilor, la Voineşti are loc un târg tradiţional care adună la un loc, meşteri populari dar şi producători atât din tot judeţul cât şi din judeţele limitrofe unde îşi expun produsele. Şi în acest  an, încă de la primele ore ale dimineţii, cetăţeni din întreg judeţul au  venit să viziteze Târgul  de Florii de la Voineşti.

Primarul Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimarul Constantin Popa  au primit vizita ministrului  Fondurilor Europene, Rovana Plumb, preşedintele PSD Dâmboviţa şi numărul unu pe lista PSD la  alegerile europarlamentare.    Alături de ministrul Rovana Plumb, au mai fost preşedintele CJ Dâmboviţa , Alexandru Oprea , vicepreşedinţii CJ Luciana Cristea şi Alin Manole, parlamentarii  Claudia Gilia, Carmen Holban  şi Corneliu Ştefan şi toţi membrii BPJ Dâmboviţa.

 Ministrul  Rovana Plumb  a dialogat cu cetăţenii, cât și cu comercianții și producătorii agricoli prezenți . Unii cetăţeni i-au prezentat  anumite  probleme destul de dificile iar ministrul  Rovana Plumb şi-a luat notiţe şi a dat asigurări că va găsi soluţii.

 În finalul vizitei, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, preşedintele PSD Dâmboviţa şi numărul unu pe lista PSD la  alegerile europarlamentare a ţinut să transmită  un gând bun tuturor dâmboviţenilor  dar şi premierului Viorica Dăncilă cu ocazia Floriilor. Mai mult, ministrul Rovana Plumb  a spus că va milita pentru  promovarea  produselor  româneşti .

Şi   edilul Gabriel  Dănuţ Sandu  a avut un mesaj cu ocazia Floriilor   dar în acelaşi timp  a  dat semnalul că  pe data de 26 mai 2019, voineştenii şi toată  Valea Dâmboviţei vor păstra tradiţia  şi   anume, Valea Dâmboviţei va rămâne “Valea Roşie “. Edilul Gabriel Dănuţ Sandu  a mai  spus   că pe 26 mai 2019, ora exactă   se dă în PSD   de pe Valea Dâmboviţei.

Echipa PSD  Dâmboviţa  a fost în mijlocul voineştenilor, oameni harnici, mândrii şi patrioţi. 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.