Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Comuna dâmboviţeană Valea Mare este un şantier în lucru

Autor:

Data: 16 aprilie 2019, 12:02

  •  
  •  
  •  


Comuna dâmboviţeană Valea Mare este un şantier în lucru. Edilul Constantin Miu  a făcut o prezentare  a tuturor investiţiilor  aflate în curs de implementare  la nivelul localităţii.

 La acest moment se lucrează la proiectul în valoare de 1 milion de euro , finanţat  prin AFIR şi  vizează  extinderea reţelei de canaliyare pe o distanţă de 7,6 Km.  Ordinul de începere a lucrărilor s-a dat pe data de 5 martie 2019 iar până în prezent  lucrările sunt executate în procent de 20%. În cadrul acestui proiect se vor realiza şi 240 cămine de racord.

 Un alt proiect aflat în plin proces de implementare este cel ce vizează amenajarea centrului civic al comunei Valea Marea. Investiţia se realizează în  baza unei asocieri între Consiliul Local Valea Mare şi  Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi are o valoare de 680.000 lei. Lucrările sunt realizate în procent de 40%.

 Se lucrează şi la realizarea podului peste pârâul Potop. Finanţarea acestei investiţii este prin PNDL, are o valoare de 37 de miliarde lei vechi iar lucrările sunt la un stadiu de 40%.  S-a făcut şi o primă decontare pe acest proiect.

 Edilul Constantin Miu a vorbit  şi depre proiectul  privind cadastrarea.

 În faza  de licitaţie se află  şi proiectul  ce  are ca obiectiv final  realizarea unui bazin de înnot . Finanţarea acestei  investiţii este prin GAL şi este de 200.000 de euro. Au fost prezentate şi alte proiecte  ce contribuie substanţial la dezvoltarea comunei Valea Mare.

Administraţia locală de la Valea Mare are în vedere  şi  depunerea unui proiect pentru extinderea  reţelei  de gaze natural cu finanţare prin PNDL. Prin urmare, decizia de săptămâna trecută, prin care Programul Național de Dezvoltare Locală a mai venit și cu această extindere de rețele gaze și cele de energie electrică, a fost o gură de oxigen pentru toate comunitățile care doresc să-și extindă rețelele de gaze.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.