Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Campania „Informare acasă! Siguranță în lume!”- ediţia 2019, a ajuns în Dâmboviţa

Autor:

Data: 16 aprilie 2019, 20:10

  •  
  •  
  •  

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a lansat cea de-a doua ediție a Campaniei Naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”, care își propune încurajarea informării prealabile a românilor înainte de a lua decizia de a pleca în afara granițelor țării, precum și stimularea procesului de reîntoarcere și reinserție socio-profesională pentru cei care hotărăsc să revină acasă.

Marţi, 16 aprilie 2019, Amfiteatrul Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște  a fost  gazda  unei activităţi de informare în cadrul Campaniei naționale „Informare acasă!Siguranță în lume!”.  De organizarea evenimentului  s-a ocupat  inspectorul şcolar general adjunct, prof. Cristina Stroe.

Campania a avut ca obiectiv creșterea gradului de informare a elevilor și studenților cu privire la riscurile la care se pot expune odată cu decizia de a căuta un loc de muncă, un program de studiu sau alte oportunități în afara granițelor României.

În deschidere  a transmis  un mesaj , subprefectul judeţului, Florina Mureşan. Prezent  la Târgovişte a fost Victor Ionescu, subsecretarul  de stat  al Ministerului pentru Românii de Pretutindeni care a reiterat importanţa  acestei  campani.

La activitate au participat director executiv  al AJOFM Dâmboviţa , Constanţa Anghel şi Marius Lixandru, inspector şef ITM Dâmboviţa.

 La final a transmis un mesaj şi inspectorul şcolar general, prof. Luminiţa Preda.

La acest eveniment au mai participat şi inspectorul şcolar general adjunct, prof. Gabriela Istrate , cadre didactice din tot judeţul, liceeni şi studenţi.

Instituțiile partenere ale Ministerului pentru Românii de Pretutindeni în desfășurarea campaniei menționate sunt: Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Justiției, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ministerul Tineretului și Sportului, Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopții și Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.