Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Senatorul PSD Dâmboviţa, Titus Corlăţean vorbeşte despre un nou Fake News şi afirmaţii mincinoase şi manipulatoare

Autor:

Data: 15 aprilie 2019, 13:53

  •  
  •  
  •  

Bătălia cu iz electoral continuă în România în aceste zile.

Senatorul  PNL, Florin Cîțu    a anunţat  în spaţiul public   un dezastru economic total pentru România.

Luni de dimineaţă,  senatorul PSD Dâmboviţa, Titus Corlăţean, nu a întârziat  să iasă  public într-o conferinţă de presă,   cu date şi  cifre  concrete pentru  a demonta  afirmaţiile senatorului  PNL, Florin Cîțu  care zile trecute  a făcut  o serie de afirmaţii  legate de faptul că România nu mai poate asigura cheltuielile curente și trebuie să împrumute lunar pentru a asigura pensiile și salariile.

Senatorul  Titus Corlăţean a spus  că   datele   şi cifrele  reale pot  fi verificate pe site-ul FMI, accesând Fiscal Monitor apărut acum câteva zile și  să mergem la pagina 25 unde regăsim necesarul brut de finanțare 2018 – 2019-2021 pentru țările dezvoltate.  

 Mai mult,  Titus Corlăţean a afirmat  că la pagina 28 se poate vedea  că România are un necesar de finanțare brut estimat pentru anul 2019 de 8% din PIB, Polonia de 7,9% din PIB mai mic decât media țărilor emergente în ceea ce privește necesarul de finanțare brut de 9,9% din PIB.  

Fără reţineri, Titus Corlăţean  a spus că  toate afirmaţiile senatorului  PNL, Florin Cîțu, sunt  un nou fake news  şi au rol manipulator.

Senatorul Titus Corlăţean   nu a ezitat  să taxeze dur şi afirmaţiile preşedintelui  României   legate de eşuarea guvernării  PSD- ALDE. 

Social-democratul  a catalogat  ca drept mincunoase  şi manipulatoare, afirmaţiile preşedintelui României.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.