JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

“CEL MAI PUTERNIC POMPIER” în cadrul ISU Dâmboviţa

Autor:

Data: 12 aprilie 2019, 20:07


La Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu s-a desfăşurat faza pe inspectorat a competiției “Cel Mai Puternic Pompier”.Cei 13 concurenţi înscrişi în concurs au avut de susţinut două probe practice: cu aparat de respirat și fără aparat de respirat. A fost o competiţie disputată, desfăşurată în spiritul fair-play-ului şi colegialităţii, competitorii fiind încurajaţi de elevii şcolii, care au urmărit cu mare interes şi admiraţie evoluţia pompierilor.

În urma desfăşurării probelor de concurs, rezultatele au fost următoarele:

Categoria sub 35 ani:

Locul I – sg.maj. Oncescu Ion – Detaşamentul de pompieri Pucioasa;

Locul II –plt.maj. Măruţă Alexandru Ionuţ – Detaşamentul de pompieri Pucioasa;

Locul III – plt.maj. Plop Daniel – Detaşamentul de pompieri Titu.

Categoria + 35 ani:

Locul I – plt. adj. Plopeanu Ionel – Detaşamentul de pompieri Titu;

Locul II – plt.maj. Simion Victor – Detaşamentul de pompieri Moreni;

Locul III – plt. maj. Neacşa Gabriel – Detaşamentul de pompieri Găeşti.

Competiția a fost organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa şi Asociația Sportivă a Pompierilor din România (ASPR) sucursala Dâmboviţa, având sprijinul Școlii Gimnaziale „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu, care a pus la dispoziţie locaţia pentru desfăşurarea concursului.

Acest concurs are ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de pompierii militari.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google