Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. De la Târgovişte, Rareş Bogdan şi liderii PNL au dat semnalul „România în primul rând” pe 26 mai 2019

Autor:

Data: 11 aprilie 2019, 0:03

  •  
  •  
  •  

Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște,  a găzduit  miercuri seară, lansarea candidaților PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, în faţa  a peste  1000 de  membrii şi simpatizanţi.

Din programul  nu au lipsit întâlnirile cu cetățenii   din  Titu, Braniştea şi Târgovişte.

Rareș Bogdan, candidatul numărul unu pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare,însoţit  de preşedintele PNL, Ludovic Orban, Cristian  Barbu, secretar adjunct al PNL,Violeta Alexandru, candidat  la europarlamentare, preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu care este candidat la europarlamentare şi alţi lideri liberali  dâmboviţeni , a făcut o vizită prin centrul Târgoviştei  pentru a discuta cu  cetăţenii.

După  discuţiile cu cetăţenii, liberalii au mers la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște unde a  avut loc lansarea candidaților PNL la alegerile europarlamentare.

Oficiile de gazdă au fost făcute de preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran care a dat un mesaj  stric legat  de schimbarea care  trebuie să facă cât mai repede.

 A luat cuvântul  şi Violeta Alexandru, candidat  la europarlamentare.

Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu care este şi  candidat la europarlamentare a dat un mesaj mobilizator, spunând că PNL trebuie să creadă în lista de candidaţi, să lupte şi schimbarea va avea loc.

Sala l-a aplaudat  la scenă deschisă pe Rareș Bogdan când i-a venit  rândul să transmită mesajul său.Fără reţineri, Rareș Bogdan a ţinut să le mulţumească liberalilor  dâmboviţeni pentru primirea pe care i-a făcut-o, recunoscând public că  la Târgovişte, mobilizarea  a fost exemplară.  Rareș Bogdan a spus clar că alegerile  europarlamentare  reprezintă un semnal că România vrea să rămână  în Europa .

Seria discursilor  a fost încheiată  de preşedintele PNL, Ludovic Orban, spunând că  are încredere  că PNL va câştiga bătălia  pentru alegerile europarlamentare.

Sloganul PNL pentru acest scrutin este „România în primul rând”.  În opinia lineralilor, România în primul rând înseamnă România în prima familie la nivel european, România în familia cea mai importantă, cea mai influentă la nivel european, România înainte de orice, interesul României apărat în Europa, respectând absolut tot ceea ce înseamnă Europa și comportamentul european, România și românii apărați în fața orcui. 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.