Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Târgovişte, măsurare gratis a glicemiei şi tensiunii arteriale de Ziua Mondială a Sănătății

Autor:

Data: 5 aprilie 2019, 12:24

  •  
  •  
  •  

Voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa, alături de Şcoala Postliceală Sanitară „Christiana” Târgovişte, Şcoala Postliceală Sanitară “Carol Davila” Târgovişte, reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială Târgoviște  şi DSP Dâmboviţa au oferit un zâmbet dar au şi măsurat gratuit tensiunea şi glicemia tuturor cetăţenilor care s-au oprit la cortul montat pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa, vineri, 5 Aprilie 2019, începând cu ora 9:00 până la ora 12:00. Acţiunea a marcat Ziua Mondială a Sănătății, 7 Aprilie 2019. 

S-a oferit consiliere cu privire la diferite afecțiuni medicale cronice și s-au distribuit materiale informative.

Crucea Roșie Dâmbovița alături de Direcţia de Sănătate Publică Dâmbovița, organizează în perioada 7-14 Aprilie 2019 activităţi de informare şi conştientizare a populaţiei și a personalului medical din medicina primară cu privire la importanța Acoperirii Universale cu Servicii de Sănătate Preventive.

România se situează pe locul 4 la nivelul țărilor EU28 în ceea ce privește rata standardizată de mortalitate la 100.000 de locuitori pentru decesele prevenibile, având, în anul 2015, o rată de aproximativ 1,7 ori mai mare decât media țărilor EU28.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.