Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Patru proiecte finanţate prin PNDL 2 , se implementează în comuna Răzvad

Autor:

Data: 4 aprilie 2019, 21:34

  •  
  •  
  •  

PNDL reprezintă sursa principală de finanţare pentru infrastructura locală şi are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din țară trebuie să fie asigurat un set minim de servicii publice în domeniile: sănătate, educație, apă – canalizare, inclusiv iluminat public şi drumuri.

Comuna Răzvad  a primit  finanţare  pentru patru proiecte  majore, de la Ministerul Dezvoltării Regionale, în cea de-a doua etapă a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), 2017-2020.

Proiectul de extindere a reţelei de apă în Gorgota este un proiect  în plin proces de execuţie , în valoare de 4 milioane de lei. Proiectul de canalizare privind Valea Voievozilor dar şi o extindere în satul Răzvad, are  o valoare de 14.000.000 de lei şi prevede realizarea a 17 km de reţea de canalizare, adică un număr de beneficiari de 800 de gospodării. Un alt proiect vizează reabilitarea şi modernizarea Şcolii Valea Voievozilor, cu o valoare de 1,8 milioane lei. Lucrările la această investiţie încep în  luna iunie a acestui an.   Şi  nu în ultimul rând, proiectul privind modernizarea iluminatului public în satul  Răzvad,   în valoare de 540.000 de lei. Primarul Emanuel Spătaru a vorbit pe larg despre aceste investiţii. Îmbunătăţirea confortului cetăţenilor localităţii Răzvad, este prioritatea zero pe agenda primarului Emanuel Spătaru.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.