Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Crucea Roşie Dâmboviţa a dus ajutoare familiei din Răzvad, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Autor:

Data: 3 aprilie 2019, 19:43

  •  
  •  
  •  


Ca de fiecare dată, Crucea Roşie Dâmboviţa   a  răspuns  cu promptitudine   şi  apelului  venit din partea autorităţilor răzvădene  pentru a sprijini  familia Nicolae   din comuna Răzvad,  a cărei casă a fost mistuită de flăcări, miercuri, 3  aprilie 2019. 

La nici o oră după lichidarea  incendiului, echipa  de voluntari a Crucii Roşii Dâmboviţa  condusă chiar de directorul raul Pavelescu, a mers la Răzvad cu ajutoare pentru familia Nicolae .

În primă fază , Crucea Roşie le-a dus  paturi, paturi şi alimente în valoare de peste 1000 de lei. În cursul zilei de joi,4 aprilie, Crucea Roşie va merge din nou la  familia Nicolae cu ajutoare ce vor consta în haine şi  bani: “ Urmare a sesizării președintelui subfilialei de Cruce Roșie Răzvad și a reprezentanților autorității publice locale, reprezentanți ai Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, voluntari membri ai detașamentului județean de intervenție în caz de dezastre s-au deplasat  în data de  3.04.2019, în comuna Răzvad unde au acordat sprijin de urgență unei o familii alcătuită din 4 persoane (fam. Maria Nicolae),  grav afectată de un incendiu petrecut chiar în dimineața acestei zile. Au fost transportate de urgență paturi pliante, pături și alimente de strictă necesitate. De asemenea va fi asigurată și o sumă de bani pentru susținerea acestei familii, mai ales că în urmă cu doi ani Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița a sprijinit aceeași familie când un TIR intrat pe contrasens le-a avariat grav locuința.”, ne-a declarat  directorul  Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu

 Se pare că familia Nicolae este o familie greu încercată de viaţă.  În urmă cu doi ani, casa le-a fost  grav avariată de un tir. Şi atunci Crucea Roşie Dâmboviţa le-a întins o mână de ajutor.  

Şi primăria Răzvad le va acorda un ajutor acestor oameni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.