JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jandarmii au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale săvârșite la regimul silvic.

Autor:

Data: 29 martie 2019, 19:49


În urma unei acțiuni desfășurate astăzi, 29 martie a.c., pe raza comunei Cobia, sat Blidari, a fost constatată o faptă de natură contravențională fiind aplicată o amendă în valoare de 3.000 de lei.

Pe un drum forestier din localiate, aflat în imediata vecinătate a unui parc petrolier a fost depistată o persoană în timp ce transporta într-o camionetă material lemnos din specia stejar.

În urma efectuării verificărilor s-a stabilit că masa lemnoasă din autovehicul nu corespundea ca specie cu cea înscrisă în avizul de însoțire, sens în care bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost sancționat contravențional pentru:transportul de materiale lemnoase ale căror caracteristici nu corespund cu cel puțin unul dintre elementele înscrise în avizul de însoțire referitoare la: specie, […]”.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodie unui reprezentant al Ocolului Silvic Valea Mare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google