Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. S-au semnat contractele de finanţare pentru reabilitarea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” şi Grădiniţei nr. 8 „Raza de Soare” din Târgovişte

Autor:

Data: 28 martie 2019, 11:27

  •  
  •  
  •  

Alte  două noi investiţii majore  pentru comunitatea târgovişteană au primit finanţare, valoarea totală a acestora fiind de peste  26.000.000 lei.

Miercuri, 27 martie, în prezenta Rovanei Plumb, ministrul Fondurilor Europene,  a vicepremierului Daniel Vasile Suciu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice şi a secretarului de stat  Adrian Ionut Gadea au fost semnate  contractele de finanţare pe fonduri europene care vizează proiectul „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Târgovişte cât si proiectul “Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea, extinderea şi echiparea Grădiniţei nr. 8 „Raza de Soare” din Târgovişte”.

Investiţia care va fi implementată la Şcoala Gimnaziala „Mihai Viteazul”, are o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) si echivalează cu transformarea din temelii a unităţii de învăţământ.

Proiectul care vizeaza Grădiniţa nr. 8 „Raza de Soare”, investiţia are o valoare totală de 12.736.052,70 lei (inclusiv TVA), urmând a se realiza reabilitarea integrala a celor doua constructii existente, precum si construirea unei extinderi sub forma unei sali multifunctionale destinate desfasurarii activitatilor de educatie fizica, iar ocazional a serbarilor.

Totodata, vor fi asigurate si dotarile necesare functionarii unitatii de invatamant prescolar amintite.

Primarul  Cristian Stan  a ţinut  să precizeze că proiectul care vizeaza Grădiniţa nr. 8 „Raza de Soare”,  este primul contract de finanţare semnat de o administraţie publică locală în cadrul Axei Prioritare nr. 4, care este dedicată municipiilor resedinţă de judet, din intreaga regiune Sud-Muntenia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.