Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb participă miercuri, la Târgovişte , la semnarea a două contracte de finanţare prin POR

Autor:

Data: 26 martie 2019, 12:06

  •  
  •  
  •  

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi  ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb participă miercuri, la Târgovişte , la semnarea  a  două contracte de finanţare  prin POR, ce vizează investiţii majore la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în valoare totală de 17.655.699,61 milioane de lei. Vor mai veni la Târgovişte, Adrian Ionuţ Gâdea, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării  şi Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia.

Primul contract de finanţare vizează “Reabilitarea, modernizarea şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte”. Valoarea totală a obiectului de investiţii, exprimată în lei cu TVA este 6.959.825,11 lei. A fost depus de Consiliul Judeţean Dâmboviţa pe Axa Prioritară 8 „Dezvoltare a infrastructurii de sănătate şi social” – Programul Operaţional Regional (POR), proiect ce vizează Secţia de

Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Rezultatele proiectului vizează extinderea Unităţii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi achiziţionarea de echipamente şi dotări necesare funcţionării şi eficientizării serviciilor de sănătate publică din cadrul Unităţii de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târ-govişte.Spitalul Judeţean Târgovişte a beneficiat de un proiect european de 83 de milioane de lei, lucrările de reabilitare au început în 2010 şi au durat trei ani.

Al doilea contract de finanţare  are în vedere proiectul „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”. Valoarea totală a proiectului „ Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”,  este de 10.842.794,01 lei (inclusiv TVA), din care valoare totală eligibilă de 10.695.874,50 lei și valoare totală neeligibilă de 146.919,51,00 lei.

Consiliul Județean Dâmbovița, a depus  acest proiect  în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale, Prioritatea de investiții 8.1 – Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale șin de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunitati.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.