JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

SĂ PURTĂM MOV, ÎN SEMN DE SOLIDARITATE DE ZIUA INTERNAŢIONALĂ A LUPTEI ÎMPOTRIVA EPILEPSIEI

Autor:

Data: 26 martie 2019, 10:13

Astăzi, 26 martie este marcată Ziua internaţională a luptei împotriva epilepsiei, cunoscută la nivel mondial sub denumirea de Purple Day.

Asociația Pacienților cu Epilepsie din România – ASPERO încurajează oamenii să poarte culoarea mov, în semn de solidaritate cu cei care au epilepsie.

Această culoare este desemnată la nivel internațional simbolul Zilei Mondiale a Epilepsiei pentru că este cea a lavandei – plantă asociată cu singurătatea și izolarea.

La nivel mondial, unul din 100 de oameni suferă din cauza acestei afecțiuni..De asemenea, Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria vor fi iluminate în mov pentru a marca Ziua Internaţională a Luptei împotriva Epilepsiei.

În România, sunt aproximativ 200.000 de pacienţi diagnisticaţi cu epilepsie, dar medicii cred că numărul real al acestora este dublu.

Ca incidenţă, epilepsia se situează pe locul al doilea în cadrul categoriei de boli neurologice, după migrene.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google