JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Subsecretarul de stat al ANAP, Ionel Petre, coordonatorul Reuniunii directorilor privind managementului produselor chimice

Autor:

Data: 21 martie 2019, 23:06

Pe parcursul a două zile, 21-22 martie 2019, în oraşul lalelelor, Piteşti  are loc în premieră, în Uniunea Europeană, “Reuniunea Directorilor pe Domeniul Gestionării Chimicalelor”, o inițiativă lansată de Președinția României care sperăm a fi replicată și în următoarele Președinții.

Reprezentanți ai industriei din România, ai Comisiei Europene, Agenției Europene de Chimicale cât și ai mediului academic, s-au reunit pentru a crea o strânsă legătură între conceptul economiei circulare și substanțele chimice. Evenimentul este coordonat de   subsecretarul de stat din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate,  Ionel Petre.

In perioada 20 – 22 martie, sunt la Pitesti şi coordonez reuniunea directorilor pe domeniul gestionarii chimicalelor care este o initiativa in premiera in Uniunea Europeana. Este o initiativa a președinției UE care speram sa fie replicata si in alte președinții. Scopul principal al reuniunii este de a crea o stransa legatura in conceptul economiei circulare cu substantele chimice.

Subiectele de pe agendă prezintă exemple de bune practici in aplicarea legislatiei europene pe domeniul gestionarii substantelor periculoase.” a afirmat subsecretarul de stat din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate,  Ionel Petre.

În cadrul acestei reuniuni, participanții discută despre evaluarea progreselor înregistrate în vederea atingerii obiectivului de minimalizare a efectelor adverse ale substanțelor chimice asupra sănătății umane și mediului, integrarea bunei gestionări a substanțelor chimice și a deșeurilor, precum și despre implementarea acordurilor multilaterale privind produsele chimice și deșeurile și a altor convenții relevante.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google