Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Subsecretarul de stat al ANAP, Ionel Petre, coordonatorul Reuniunii directorilor privind managementului produselor chimice

Autor:

Data: 21 martie 2019, 23:06

  •  
  •  
  •  

Pe parcursul a două zile, 21-22 martie 2019, în oraşul lalelelor, Piteşti  are loc în premieră, în Uniunea Europeană, “Reuniunea Directorilor pe Domeniul Gestionării Chimicalelor”, o inițiativă lansată de Președinția României care sperăm a fi replicată și în următoarele Președinții.

Reprezentanți ai industriei din România, ai Comisiei Europene, Agenției Europene de Chimicale cât și ai mediului academic, s-au reunit pentru a crea o strânsă legătură între conceptul economiei circulare și substanțele chimice. Evenimentul este coordonat de   subsecretarul de stat din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate,  Ionel Petre.

In perioada 20 – 22 martie, sunt la Pitesti şi coordonez reuniunea directorilor pe domeniul gestionarii chimicalelor care este o initiativa in premiera in Uniunea Europeana. Este o initiativa a președinției UE care speram sa fie replicata si in alte președinții. Scopul principal al reuniunii este de a crea o stransa legatura in conceptul economiei circulare cu substantele chimice.

Subiectele de pe agendă prezintă exemple de bune practici in aplicarea legislatiei europene pe domeniul gestionarii substantelor periculoase.” a afirmat subsecretarul de stat din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate,  Ionel Petre.

În cadrul acestei reuniuni, participanții discută despre evaluarea progreselor înregistrate în vederea atingerii obiectivului de minimalizare a efectelor adverse ale substanțelor chimice asupra sănătății umane și mediului, integrarea bunei gestionări a substanțelor chimice și a deșeurilor, precum și despre implementarea acordurilor multilaterale privind produsele chimice și deșeurile și a altor convenții relevante.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.