Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Reacțiile dure ale social- democraţilor la adresa senatorului Ţuţuianu după ce acesta i-a criticat că “nu au câștigat vreodată vreun fel de alegeri“

Autor:

Data: 19 martie 2019, 20:53

  •  
  •  
  •  


 Un pamflet spune că ” Un câine moare de drum lung,Tu o să mori de grija mea”, şi caracterizează pe deplin , atitudinea din ultimele zile  ale senatorului Adrian Ţuţuianu, acum membru pe la PRO România.

Domnul  senator care nu reatează nicio ocazie   şi  susţine cu tărie că   numai  domnia sa a făcut  pe dracu în patru pentru  proiectele  şi dezvoltarea  judeţului Dâmboviţa din luna  iulie a anului 2012 şi până prin luna noiembrie a anului  2018, când a fost exclus din PSD, la începutul acestei săptămâni,    a ieşit într-o conferinţă  de presă   şi fără  nicio reţinere a început  să critice  fostii colegi  din PSD Dâmboviţa  care fac parte  din noua conducere a organizaţiei.   Printre   cei criticaţi   că nu au câștigat vreodată vreun fel de alegeri“, dar cu care prin   septembrie, 2018,  făcea campanie braţ la braţ pentru referendum  şi erau minunaţi, se numără: fostul viceprimar al comunei Butimanu, Gabriel Olteanu-președintele PSD Butimanu, Marin Olaru dar și  fostul viceprimar  al oraşului Titu, Vlad Oprea -președintele PSD Titu, cei trei  au fost  aleși vicepreședinți  în noua conducere a PSD Dâmbovița.

Gabriel Olteanu şi  Vlad Oprea, nu au  întârziat şi au făcut câteva precizări  pe paginile lor de socializare cu privire la afirmaţiile senatorului Adrian Ţuţuianu.

 Comuna Butimanu, susținere zero, din parte lui Adrian Tuţuianu

Fostul viceprimar al comunei Butimanu, Gabriel Olteanu-președintele PSD Butimanu, spune lucrurilor pe nume  că din 2015 şi până în noiembrie 2018,  a avut  susținere zero, din parte lui Adrian Tuţuianu. Mai mult, social-democratul   Gabriel Olteanu nu ezită să sublinieze faptul  că în comuna  Butimanu nu există niciun proiect susţinut  de Adrian Ţuţuianu.

Domnule Tutuianu, sincer nu ma pasionează conferințele Pro România, dar am fost sunat de un prieten, care mi – a semnalat ,, criticile,, dumneavostră la adresa noii conduceri a PSD Dâmbovița. Referitor la ceea ce spuneți despre mine:,, perdant al alegerilor locale, dacă eram în continuare președinte al PSD Dâmbovița nu l- aş mai fi susţinut,,.

Dar când m – aţi susținut pe mine?

Vă aduc aminte ca în 2015 am candidat pentru funcția de vicepreședinte PSD Dâmbovița, cu susținere zero, din parte lui Adrian Tuţuianu, doar că Partidul, delegații conferinței județene, au votat cu sufletul și astfel am ajuns în BPJ.

Vorbiți de alegeri locale, în Butimanu?

Puteți să enumerați măcar un singur lucru făcut de Adrian Tutuianu în aceea perioadă în Butimanu? Va spun eu, Nimic! În perioada cât am fost viceprimar și primar interimar, am stat în genunchi la ușa dumneavoastră  pentru a mișca ceva în Butimanu, îmi aduc aminte că am făcut o asociere cu CJD pentru 1,8 km asfaltare și timp de 2 ani am sperat că măcar lucrul ăsta să poată fi realizat!

Dar…Nimic! Butimanu, sau Gabi Olteanu nu aveau prioritate pentru Adrian Tutuianu!

Îmi amintesc seara de după votul din Conferinta Judeteană din 2015, când aţi venit la mine și m – ați apostrofat :,, ai avut un discurs de clasă politică, dar nu trebuia să lovești în mine,,

 V- am răspuns :,, Cred că trebuie să analizați sala, oamenii au fost de acord cu ceea ce am spus eu, trebuie să înțelegeți și să remediați greșelile față de ei,,

 Din acel moment am fost tras pe linie moartă din punct de vedere politic, așa ați înțeles acel moment și se pare că și astăzi gândiți la fel!

Am crezut și cred în continuare în doctrina PSD, cred în echipa PSD actuală și sunt convins ca electoratul din Dâmbovița va gira cu încrederea lui actuala conducere!” a scris pe pagina de socializare  Gabriel Olteanu

Organizaţia PSD Titu a pus umărul la alegerea lui Adrian Ţuţuianu  ca senator

Vlad Oprea a ţinut să-i amintească  senatorului, acum membru pe la PRO România că  la  alegerile parlamentare din decembrie 2016 , când  domnul Adrian Țuțuianu a fost ales senator pe listele PSD,  Organizaţia PSD Titu a obținut 53 %, în condițiile în care primarul   oraşului Titu este PNL  și are majoritate absolută în Consiliul Local:

Observ că fostul meu președinte de partid nu mai poate dormi, mai nou, din cauza mea și a altor colegi!

Nu că l-ar mai lua cineva in serios, dar mă simt nevoit sa fac câteva precizări legate de Titu !

Am pierdut alegerile locale din 2016 pentru că m-a desemnat candidat cu 40 de zile înainte de alegeri( în 2015 si-a dat acordul să fiu schimbat din funcția de viceprimar) , când deja jumătate din organizatia de atunci cu primar cu tot fugise la alt partid , iar eu am rămas!

În calitate de președinte al PSD Titu,dupa ce eu am consolidat organizația, la Parlamentare am obținut un scor de 53% în condițiile in care primarul si 13 consilieri locali ai PNL au stat zi de zi pe stradă, în campania electorală!

Tot eu, împreună cu colegii de la Titu îl plimbam pe străzile din oraș, în cartiere, în piețe și în fabrici , când erau diverse acțiuni politice! Atunci îi plăcea și mă lăuda !

Văd că acum, la noul lui partid ( un fel de cimitir al elefanților) se plimbă pe la Titu prin oraș cu o epavă politică și nu-i bagă nimeni în seamă, deși citim pe facebook că s-au strâns sute de semnături în 2 ore ( una la 40 de secunde) !

Am auzit că acum e furios, jignește înjură și reclamă pe toată lumea, dar nu noi l-am exclus din partid, ci atitudinea și comportamentul față de colegi !

În rest…, ne vedem pe stradă , în Campanie !” a scris fostul viceprimar  al oraşului Titu, Vlad Oprea -președintele PSD Titu, pe pagina sa de socializare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.