Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Proiectul Centurii Târgovişte este în reevaluare la ADR Sud Muntenia.CJ Dâmboviţa a trimis clarificări

Autor:

Data: 18 martie 2019, 11:51

  •  
  •  
  •  

Administraţia târgovişteană  este încrezătoare  că Centura municipiului Târgovişte  va primi finanţare  pe  POR  în cadrul proiectului depus, în vederea obţinerii unei finanţări nerambursabile, în parteneriat cu CJ Dâmboviţa , ca lider de asociere, în care ceilalţi doi parteneri sunt Primăriile Târgovişte şi Răzvad.  

Afirmaţia a fost făcută chiar de primarul municipiului Târgovişte Cristian Stan.

După cum ştim, în luna decembrie 2018, cererea de finanţare  pentru Centura Târgoviştei depusă de CJ Dâmboviţa , ca lider de asociere, în care ceilalţi doi parteneri sunt Primăriile Târgovişte şi Răzvad a fost declarată neeligibilă de către ADR Sud Muntenia. 

Autorităţile dâmboviţene nu au stat cu mâinile în sân   şi au  depus contestaţie care a fost acceptată  de către Ministerul Dezvoltării.  Proiectul  a fost trimis către  reevaluare la ADR Sud Muntenia.

ADR Sud Muntenia a cerut  deja clarificări, însă edilul Cristian Stan nu a ezitat  să spună  că aceste  clarificări  solicitate, din nou, sunt dincolo de ceea  ce ar însemna eligibilitate pe acest proiect.

Centura  a fost  la Ministerul Dezvoltării şi s-a întors la ADR Sud Muntenia. În momentul de faţă   se reevaluează. S-au cerut  clarificări. Pot să spun că vom urma toate căile legale pentru a apăra toate interesele patrimoniale ale municipiului Târgovişte şi ale judeţului Dâmboviţa.

Eu cred că vom avea succes pentru că  un prim pas a fost făcut prin adminterea contestaţie. Din punctul meu de vedere  clarificările din nou sunt dincolo de ceea  ce ar însemna eligibilitate pe acest proiect.

Suntem întrebaţi  de contractul de execuţie lucrări dacă mai este în vigioare. Păi  la momentul depunerii proiectului  era în execuţie.Doi, da, este în vigoare,  în contextul în care din ce perspectivă  am vedea suntem şi în instanţă, plăngere bazată pe contract  şi solicităm  reparearea pejudiciilor care au fost produse. Contractul este în vigoare în acest moment, vom vedea  care este părerea evaluatorilor. În orice caz, părerea instanţei va fi  conform legii. „ a declarat primarul Cristian Stan

Cu toate  aceste impedimente, edilul Cristian Stan  este încrezător că  evaluatorii vor trata cu maximă  seriozitate  contestaţia  iar  autorităţile judeţene  vor urma absolute toate căile legale pentru a apăra toate interesele patrimoniale ale municipiului Târgovişte şi ale judeţului Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.