Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ocniţa va avea cabinete medicale de specialitate ce vor deservi locuitorii comunei cu specializările medicale: stomatologie şi boli interne

Autor:

Data: 18 martie 2019, 11:00

  •  
  •  
  •  
  •  

În comuna dâmboviţeană  Ocniţa, administraţia condusă  de edilul  Eduard Barcău are mai multe proiecte pe care vrea să le pună în aplicare și care vor duce la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru toți cetățenii comunei.

Pe lângă dezvoltarea domeniilor cum sunt infrastructura, serviciile sociale, economia sau înfrumusețarea comunei , administrația locală vrea să facă pași importanți și în ceea ce privește serviciile medicale.

Astfel, primarul  Eduard Barcău  face demersuri ca în  Ocniţa să fie înființate   cabinete  medicale de specialitate.

Edilul Eduard  Barcău are la bază  principiul  că aleşii  sunt puşi  în fruntea comunităţilor   şi trebuie  să aibă deschidere faţă de cetăţeni şi să încerce să le rezolve  problemele.

Primăria  Ocniţa vrea să amenajeze  câteva spaţii medicale   unde să funcţioneze  un cabinet medical stomatologic şi  un cabinet  de medicină internă cu ecograf.  Este vorba despre un proiect  cu finanţare  europeană pe care administraţia de la Ocniţa îl pregăteşte.

 Edilul    Eduard  Barcă  deja  a identificat un imobil ce poate fi  destinat acestei  investiţii. Beneficiarii acestui proiect  sunt  cetăţenii comunei Ocniţa. 

Concrect, aceste cabinete medicale la standarde europene  se vor realiza în locaţia Centrului de Informare din comuna Ocniţa, care mai bine de 6 ani nu a  a adus niciun beneficiu localităţii doar cheltuieli foarte mari. 

Destinaţia Centrului de Informare poate fi schimbată  doarece au trecut deja cei cinci ani de monitorizare dat fiind faptul că a fost realizat  pe fonduri europene.

Aşa cum am menţionat, aceste cabinete  de specialitate  au toată şansa să se realizeze  în Ocniţa prin accesarea de fonduri europene.

Ba mai mult, proiectul cu finanţare europeană este  destinat nevoilor comunităţii  dar şi mediului de afaceri, şi spunem acest  lucru pentru că edilul Eduard Barcă a ţinut să precizeze că în cadrul proiectului, cetăţenii  ar putea beneficia de consultaţii gratuite timp de doi ani, adică, serviciile medicale sunt asigurate  tot din bani europeni.

Edilul  Eduard Barcău  susţine că este mult de muncă, însă lucrurile se mişcă într-o direcţie bună.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.