Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgovişte: Eurodeputatului Renate Weber îi este foarte greu să înţeleagă cum preşedintele României acţionează împotriva propriei ţări

Autor:

Data: 11 martie 2019, 11:26

  •  
  •  
  •  

Europarlamentarul ALDE, Renate Weber   şi chestorul Camerei Deputaților, vicepreședintele ALDE Andrei Gerea  s-au aflat la sfârşitul săptămânii trecute într-o vizită    la  Dâmboviţa.   

 Gazdele celor doi lideri de la centru, au fost preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre şi preşedintele ALDE Târgovişte, Cosmin Bozieru.

Europarlamentarul ALDE, Renate Weber,  a făcut câteva comentarii privind  situaţia bugetului pe 2019 , subliniind faptul că nu înţelege de ce preşedintele României a contestat bugetul la Curtea Constituţională. 

 Ba mai mult, a spus  că este evident  că a fost un act de tergiversare din partea preşedintelui României, aşa cum continuă să-l facă, bugetul  fiind  retrimis  în Parlament .

Eurodeputatului  Renate Weber îi  este foarte greu să înteleagă cum un om în cea mai înaltă funcţie  a statului acţioneze împotriva propriei ţări. 

După cum ştim  la sfârşitul  lunii  februarie,  s-a bătut în cuie lista ALDE.  În stabilirea listei  de candidaturi pentru PE, ALDE  a avut  un număr mare de criterii care au avut punctaje diferite, printre care experiența profesională, experiența politică, rezultatele avute în anii anteriori, relațiile politice la nivel european, proiectul politic propriu. Aceste criterii au fost însoțite de punctaje și, în funcție de acestea, Comisia de Evaluare a dat note fiecărui candidat și s-a stabilit un clasament. Europarlamentarul ALDE, Renate Weber    a ţinut să puncteze că ALDE se pregăteşte intens pentru alegerile europarlamentare.

 ALDE şi-a propus să obțină 15 % la europarlamentarele din 2019, scor care i-ar asigura  cinci  mandate de europarlamentari. Două femei vor fi în primii trei pe listă: eurodeputatele Norica Nicolai pe primul loc şi  Renate Weber  pe locul trei.

 În final,  eurodeputatul Renate Weber  a avut un mesaj clar pentru dâmboviţeni dar şi pentru  toţi românii , invitându-i  să se prezinte la vot  pe 26 mai 2019 şi  să voteze   candidaţii ALDE cu convingerea,   că în mod sigur eurodeputaţii ALDE  apăra  în  Parlamentul European  interesele românilor dar şi ale   României .

Deputatul Andrei Gerea- chestor al Camerei Deputaţilor : “Băieţii aceştia  de la PNL, mai uşor cu minciuna!’’.

Vicepreședintele ALDE , deputatul Andrei Gerea- chestor al Camerei Deputaţilor, prezent şi el la Târgovişte, nu  a  întârziat să-şi exprime poziţia   cu privire la situaţia bugetului pe 2019, spunând  că atitudinea preşedintelui  României, este un exemplu  clar de demagogie.  Mai mult, deputatul Andrei Gerea- chestor al Camerei Deputaţilor a sublinat faptul că Guvernul  PSD-ALDE , va statua prin  demersuri conform legii şi mărirea alocaţiilor  în ciuda tuturor sicanelor venite din partea preşedintelui  României.   

Deputatul Andrei Gerea  a criticat  în termini duri şi acţiunile  PNL, spunând  că “ liberalii sunt mai băsişti  decât Băsescu în vremea lui de glorie”.Vicepreședintele ALDE , deputatul Andrei Gerea- chestor al Camerei Deputaţilor le-a transmis de la Târgovişte , un mesaj  clar liberalilor: “Nu mai mintiţi atâta ! Băieţii aceştia  de la PNL, mai uşor cu minciuna!’’.

Vicepreședintele ALDE , deputatul Andrei Gerea- chestor al Camerei Deputaţilor, este candidat pe locul 5 pe lista ALDE  pentru europarlamentare  dar totodată răspunde de organizarea campaniei ALDE pentru alegerile europarlamentare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.