JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. 8 Martie, o zi atât de specială încheiată cu o seară pe măsură la Niculeşti, Cojasca şi Băleni

Autor:

Data: 9 martie 2019, 0:06


An de an, 8 Martie înseamnă  pentru PSD Dâmboviţa şi în special pentru OFSD Dâmboviţa,  un bun prilej să-şi  preţuiască  şi  să-şi sărbătorească femeile. Doamnele şi domnişoarele din PSD Niculeşti au lăsat pentru câteva  ceasuri preocupările administrative, economice, sociale şi  au sărbătorit Ziua Femeii şi  venirea primăverii.  

 Gazda  primitoare a fost  edilul  Dorinel Soare, însă   nu a lipsit   deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia  Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa.

Doamnele şi domnişoarele au primit şi câte un dar  din partea deputatului Claudia Gilia.

Pentru femeile din Cojasca , 8 Martie a fost o zi cu adevărat specială

În ţinute de gală,  şi doamnele şi domnişoarele  de la Cojasca au demonstrat încă o dată că frumuseţea face casă bună cu politica.  Alături de edilul Victor Gheorghe au petrecut o seară, de neuitat de Ziua Femeii. Muzica de calitate, masa festivă  și dansul, au creat o atmosferă de satisfacție și voie bună.  Alături de ele s-a aflat  şi deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia  Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa care le-a răsfățate cu mici atenţii şi urări de prețuire și recunoștință pentru zâmbetele, încurajările, grija și alinarea pe care le aduc celorlalți în fiecare zi a existenței lor.

 Melodiile populare le-au scos la dans pe doamne şi domnişoare  care au profitat de moment pentru a se relaxa și a încinge hora.

 Un 8 martie special şi pentru  femeile di zona Băleni

 Peste 60 de doamne şi domnişoare, membere şi simpatizante din zona Băleni  , au avut parte de un 8 martie special din partea  deputatului PSD Dâmboviţa, Claudia  Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa.  Pentru câteva ore bune  au petrecut  clipe de neuitat la un restaurant  din  Băleni.

De a lungul timpului, femeile au dat dovadă de curaj, înțelepciune și dragoste pentru familie și pentru neam, luptând și muncind alături de bărbați pentru țara pe care o avem astăzi. Toate acestea au fost punctute  de către deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia  Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa.

Petrecerile de 8 Martie sunt o oportunitate numai bună pentru a socializa şi a uni echipele politice.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google