Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. 8 Martie, o zi atât de specială încheiată cu o seară pe măsură la Niculeşti, Cojasca şi Băleni

Autor:

Data: 9 martie 2019, 0:06

  •  
  •  
  •  


An de an, 8 Martie înseamnă  pentru PSD Dâmboviţa şi în special pentru OFSD Dâmboviţa,  un bun prilej să-şi  preţuiască  şi  să-şi sărbătorească femeile. Doamnele şi domnişoarele din PSD Niculeşti au lăsat pentru câteva  ceasuri preocupările administrative, economice, sociale şi  au sărbătorit Ziua Femeii şi  venirea primăverii.  

 Gazda  primitoare a fost  edilul  Dorinel Soare, însă   nu a lipsit   deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia  Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa.

Doamnele şi domnişoarele au primit şi câte un dar  din partea deputatului Claudia Gilia.

Pentru femeile din Cojasca , 8 Martie a fost o zi cu adevărat specială

În ţinute de gală,  şi doamnele şi domnişoarele  de la Cojasca au demonstrat încă o dată că frumuseţea face casă bună cu politica.  Alături de edilul Victor Gheorghe au petrecut o seară, de neuitat de Ziua Femeii. Muzica de calitate, masa festivă  și dansul, au creat o atmosferă de satisfacție și voie bună.  Alături de ele s-a aflat  şi deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia  Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa care le-a răsfățate cu mici atenţii şi urări de prețuire și recunoștință pentru zâmbetele, încurajările, grija și alinarea pe care le aduc celorlalți în fiecare zi a existenței lor.

 Melodiile populare le-au scos la dans pe doamne şi domnişoare  care au profitat de moment pentru a se relaxa și a încinge hora.

 Un 8 martie special şi pentru  femeile di zona Băleni

 Peste 60 de doamne şi domnişoare, membere şi simpatizante din zona Băleni  , au avut parte de un 8 martie special din partea  deputatului PSD Dâmboviţa, Claudia  Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa.  Pentru câteva ore bune  au petrecut  clipe de neuitat la un restaurant  din  Băleni.

De a lungul timpului, femeile au dat dovadă de curaj, înțelepciune și dragoste pentru familie și pentru neam, luptând și muncind alături de bărbați pentru țara pe care o avem astăzi. Toate acestea au fost punctute  de către deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia  Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa.

Petrecerile de 8 Martie sunt o oportunitate numai bună pentru a socializa şi a uni echipele politice.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.