Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Eurodeputatul Renate Weber şi deputatul Andrei Gerea în mijlocul femeilor ALDE Dâmboviţa, cu ocazia zilei de 8 Martie

Autor:

Data: 7 martie 2019, 23:16

  •  
  •  
  •  


Ziua de 8 martie 2019 a fost marcată în familia ALDE Dâmboviţa printr-o petrecere dedicată femeilor la Restaurantul Royal Residence. Au fost invitate peste 200 de membre și simpatizante ALDE Dâmboviţa  care au au petrecut o seară, de neuitat.

Masa fesivă cu un meniu bine ales, muzica de calitate și dansul, au creat o atmosferă de satisfacție și voie bună. Amfitrionii   evenimentului, preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, preşedintele ALDE Târgovişte, Cosmin  Bozieru,  secretarul  Bogdan Manole  au transmis urările de sănătate și multe satisfacții pentru toate femeile prezente la eveniment  . S-a subliniat  faptul   că femeile  sunt cele care păstrează echilibrul şi speranţa, atât de necesare pentru  o societate sănătoasă.

 Invitaţii  de la  centru, eurodeputatul Renate Weber şi  deputatul Andrei Gerea care au ales să fie  în  mijlocul femeilor ALDE Dâmboviţa, au transmis mesaje  mobilizatoare .

Femeile au primit şi flori din partea conducerii ALDE Dâmboviţa .

Ziua Internaţională a Femeii, o zi cu implicaţii istorice şi politice, este celebrată de 100 de ani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.