Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. A venit primăvara, a început asfaltarea pe străzile din Ocniţa

Autor:

Data: 5 martie 2019, 18:42

  •  
  •  
  •  
  •  

Locuitorii comunei dâmboviţene  Ocniţa  au motiv de bucurie, pentru că odată cu vremea bună a început şi asfaltarea străzilor Cămine Pădure, Aleea Lacului, Gloriei, Tineretului.

Comuna dâmboviţeană Ocniţa beneficiază de finanţare prin PNDL 2 pentru proiectul ce vizează modernizare drumuri locale în comuna Ocniţa. Este vorba despre asfaltarea mai multor străzi, în total 6 km de asfalt. Valoarea proiectului este de 4.265.918 lei. Potrivit, edilului Eduard Barcău vor fi asfaltate străzile: Aleea Sipote, Tineretului, Valea Dulce, Valea Pietrei, Renaşterii, Fundul Ocnei, Eternităţii, Aleea Bujorului, Prieteniei, Gloriei, Narciselor, Crizantemelor, Aleea Lacului, Florilor, Cămine Pădure, Luceafărului, Aleea Libertăţii şi Aleea Trandafirilor.

 Administraţia de la Ocniţa  a pregătit proiectul  de extindere a  reţelei  de gaze

Edilul Eduard Barcă a ţinut să  sublinieze faptul că la capitolul  infrastructură  rutieră este foarte mult de lucru dar în acelaşi timp este de muncă  şi la extinderea reţelelor de gaze şi energie .  În cel mai, administraţia de la Ocniţa va finaliza şi un proiect  privind  extinderea reţelei de gaze din comună  ce va fi depus  pe nou Program Naţional de Dezvoltare Locală, respectiv PNDL 3.   PNDL 3   va oferi posibilitatea finanţării lucrărilor de distribuţie de gaze naturale pentru UAT-uri.

Pod şi calea de acces în cartierul Veteranilor, o nouă investiţi  în  comuna Ocniţa

Edilul Eduard Barcă nu a ezitat să-şi anunţe  comunitatea că  zilele trecute  a fost semnat   un nou contract de finanţare în valoare de 16 miliarde lei vechi   pentru  o investiţie mult aşteptată, podul  de acces în cartierul Veteranilor.  Săptămâna această  a fost lansată în SICAP licitaţia pentru execuţie. Cu aceşti bani se va realiza un pod şi calea de acces în cartierul Veteranilor. Modernizarea infrastructurii rutiere în acest cartier este  un obiectiv aşteptat de foarte multă vreme.  În acest cartier, accesul se face prin albia râului. Cu bani de la bugetul local, administraţia demarase  amenjarea unui pod provizoriu, acum lucrurile se vor schimba radical având în vedere că Guvernul a alocat banii necesari pentru investiţie.  Cel mai probabil în toamnă cartierul Veteranilor  îşi va schimba radical faţa.

 Edilul Eduard Barcău a ţinut să mulţumească  Guvernului României pentru alocarea pe care a făcut-o comunei Ocniţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.