JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Târgovişte a primit vizita delegaţiei din Spania, condusă de președintele Regiunii Castilla de la Mancha, Emiliano Garcia Page Sanchez

Autor:

Data: 3 martie 2019, 6:44

Conducerea Primărie Târgovişte a fost gazda unei delegaţii din Spania, condusă de președintele Regiunii Castilla de la Mancha, Emiliano Garcia Page Sanchez.

Vizita a avut  ca scop   stabilirea unor relații de colaborare pe plan administrativ, economic, educațional, cultural și turistic.Delegaţia  din Spania condusă de președintele Regiunii Castilla de la Mancha, Emiliano Garcia Page Sanchez a fost primită  la Primăria Târgovişte cu tradiţionalul colac şi sare.

La întâlnire au  mai participat ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, deputaţii PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia, Carmen Holban și Corneliu Ștefan, subprefectul județului, Florina Mureșan, rectorul Universității „Valahia”, Călin Oros și inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean, Ion Sorin.

Strategia de dezvoltare a comunităților locale pe fonduri europene a fost unul dintre subiecte abordate în cadrul întâlnirii. Şi acest lucru a fost punctat chiar de primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Președintele  Guvernului din Provincia Castilla La Mancha, Emiliano Garcia Page Sanchez a spus că este o onoare să vină într-un oraș istoric, important pentru istoria României. Este o oportunitate pentru a întări relațiile, atât culturale, cât și cele sociale, între România și Spania.

Din delegația spaniolă condusă de președintele Provinciei Castilla de la Mancha, Emiliano Garcia Page Sanchez, au mai făcut parte directorul general pentru Turism, Comerț și Artizanat, Ana Isabel Fernandez Samper, ministrul regional pentru Economie, Afaceri și Ocupare, Patricia Franco Jimenez, șefa cabinetului președintelui, Margarita Sanchez, consilierul președintelui, Ricardo Marin, consilierul de presă, Josefa Soledad Ruiperez, consilierul Departamentului de economie, Luis Noe, vice ambasadorul Santiago Pellon, dar și consilierul economic și comericial, Miguel Angel Martinez Rolland.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb  a ţinut să mulţumească  oficialilor Regiunii Castilla La Mancha pentru această  vizita ale cărei rezultate se vor  vedea în scurt timp, în ceea ce privește modul de cooperare și colaborare pentru complementaritatea investițiilor finanțate din fonduri europene, fie că vorbim de investiții în capital uman, fie de investiții în infrastructură, Târgoviște se află pe locul 2 la nivel național în ceea ce privește absorbția de fonduri europene, ceea ce înseamnă că autoritățile locale de aici din județul Dâmbovița sunt pregătite pentru a da proiecte mature, de calitate.

După declaraţia de presă de la Primăria Târgoviște, vizita a continuat  la obiectivele  turistice și culturale din municipiul Târgovişte .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google