Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. “Vestitorii Primăverii” , eveniment caritabil pentru Şcoala Specială din Târgovişte

Autor:

Data: 1 martie 2019, 14:05

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Naţional Muzeal “Curtea Domnească” au  organizat la Muzeul de Istorie, activitatea intitulată “Vestitorii Primăverii”.

Evenimentul s-a desfăşurat în două etape: un program artistic susținut de elevii de la Clubul Copiilor Moreni – Grupul Art Canto Morena, coordonați de prof. Dana Călineț, şi o expoziţie de mărţişoare confecţionate de către elevii Școlii Speciale Târgoviște ajutați de elevii Școlii ”Tudor Vladimirecu” din Târgovişte, Școala ”Matei Basarab” Târgoviște, Şcoala „Radu cel Mare” Târgoviște şi Școala Gimnazială Buciumeni în cadrul unor ateliere desfăşurate la instituţia muzeală şi materializate într-o expoziţie cu vânzare, în Sala Auditorium a Muzeului de Istorie.

Toți cei care au dorit să susțină acest gest umanitar  au vizitat expoziția de mărțișoare şi au cumpărat, pentru ziua de 1 martie, un dar simbolic pentru mămici, bunici, prietene și colege. Sumele obținute din vânzarea mărțișoarelor vor fi direcționate către Şcoala Specială din Târgovişte.

Acest proiect are ca scop creşterea sensibilităţii cetăţenilor prin lansarea mărţişorului drept un simbol al bucuriei de a trăi, al dragostei de viaţă, un semn prin care oamenii salută venirea primăverii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.