Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Drumarii de la LDP Dâmboviţa au început reparațiile de primăvară pe drumurile judeţene

Autor:

Data: 28 februarie 2019, 9:20

  •  
  •  
  •  

Drumarii de la LDP Dâmboviţa  au început în forţă lucrările de  întreținere îmbrăcăminți asfaltice cu mixtură stocabilă pe mai multe sectoare de drumuri judeţene ce tranzitează judeţul Dâmboviţa.   

Se  face întreținere îmbrăcăminți asfaltice cu mixtură stocabilă pod pe DJ 701A peste râul Argeș, pe DJ 711A Pitaru – Potlogi, pe DJ 721 Văcărești – Produlești – DN 7 şi pe DJ 702A Hulubești – Valea Caselor – Valea Mare. Se efectuează lucrări de reparații cu mixtură stocabilă, a gropilor apărute în carosabil în urma fenomenului de îngheț-dezgheț:

Am profitat de vremea bună de afară pentru a face lucrările de reparaţii necesare pentru ca traficul să se desfăşoare în condiţii normale pe drumurile judeţene. Sunt gropi care apar ca urmare a dezgheţului şi în anumite situaţii este urgentă intervenţia pentru a nu fi probleme în trafic. “, a declarat  Cristian Avanu, directorul LDP Dâmboviţa.

Tot în această perioadă drumarii de la LDP Dâmboviţa, montează indicatoare rutiere pe rețeaua de drumuri județene şi parapet metalic la podețe pe drumurile județene.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.