JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Cristian Stan îi asigură pe târgovișteni că începând de la 1 martie vor avea la dispoziție autobuze curate, care vor ajunge la timp în stații și care îi vor duce în siguranță la destinație

Autor:

Data: 27 februarie 2019, 19:44


 De  vineri, 1 martie 2019,  transportul public local va fi gestionat în totalitate de Primăria Târgoviște, prin societatea comercială din subordine, SC Servicii Publice Municipale.  Primarul  Cristian Stan   i-a asigurat  public pe târgoviștenilor că începând  de la 1 martie vor avea la dispoziție autobuze curate, care vor ajunge la timp în stații și care îi vor duce în siguranță la destinație.

Mai mult, edilul Cristian Stan a ţinut să facă câteva precizări clare şi la subiect  pentru  a pune capat tuturor discuţiilor oiscate în spaţiul public de unii şi de alţii   care ar vrea ca transportul să fie blocat.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan nu a ezitsat  să anunţe  că  a lansat în sistemul de achiziții publice, SICAP, licitația pentru achiziționare a 28 de autobuze hibrid, mijloace de transport ecologice și moderne care vor fi plătite din fonduri europene. Proiectul are o valoare de 26 milioane de euro și este fără doar și poate cea mai importantă investiție făcută vreodată de administrația locală pe linia transportului public local.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google