Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Costel Preda, directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa, a pierdut lupta cu viaţa . Plecarea sa dintre noi lasă un gol, dar şi amintirea unui om despre care s-a vorbit şi se va vorbi numai de bine

Autor:

Data: 26 februarie 2019, 9:41

  •  
  •  
  •  

Costel Preda a pierdut lupta cu viaţa. Boala nemiloasă  l-a răpus luni, 25 februarie 2019, sufletul lui s-a urcat la ceruri. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, astăzi,26 februarie 2019, trupul   neînsufleţit  va fi depus în Capela Mitropoliei.

ing. Costel Preda, directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa

Mâine, la orele 18:00,  se va săvârși slujba “stâlpilor”, iar joi, la 11:00, se  va porni de la Capelă către Mitropolie.

Începând cu ora 12:00, joi, 28 februarie, se va săvârși, în Mitropolie, slujba de înmormântare.

Costel Preda a plecat prea devreme dintre noi, după ce  o boală  nemiloasă l-a lovit crunt. Costel Preda a fost absolvent al Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere promoția 1991. A mai ocupat funcțiile de director comercial tehnic, respectiv director în perioada 2000-2005, funcția de șef de district, șef de ocol, a lucrat ca inginer la toate compartimentele, la trei ocoale de pe raza județului Dâmbovița, la pază, la împăduriri, la fondul forestier.

Din luna mai 2012 a deținut funcția de director al Direcției Silvice Dâmbovița.S-a remarcat prin profesionalism – dar și prin calități mult mai rare, omenia fiind, de departe elementul definitoriu al omului Costel Preda. Un om care și-a iubit până peste poate familia, un om care iubea oamenii!

Sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune familiei  Preda,

Dumnezeu să-l  odihnească-n pace !

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.