JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Extinderea iluminat public modern în cartierul Floreasca din comuna Văcăreşti

Autor:

Data: 24 februarie 2019, 10:20

Primăria comunei Văcăreşti  a declanşat operaţiunea de modernizare a iluminatului public. Acestea au o eficienţă ridicată şi un consum energetic mic.Vorbim  de investiţia  ce vizează  extinderea  iluminatului public modern în cartierul Floreasca din comuna Văcăreşti .

Investiţia este finanţată din bugetul local  şi are o valoare de 150.000 lei. Prin aceste măsuri se încearcă asigurarea unui climat de liniște și siguranță pentru cetățenii noștri.

Pentru ca infrastructura de iluminat functiona cu o tehnologie invechita, se impunea modernizarea acestuia, pentru a se inlocui becurile de iluminat care contineau sodiu si mercur cu corpuri de iluminat LED.

Se avea in vedere atat eficientizarea costurilor pe care implica iluminatul stradal cat si imbunatatirea calitatii iluminatului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google