Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

DGASPC Dâmboviţa: Consultare în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Județean Dâmbovița, pentru 2019

Autor:

Data: 23 februarie 2019, 12:21

  •  
  •  
  •  

La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale.

Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Județean Dâmbovița, pentru anul 2019.

A fost prezentată propunerea privind planul de acțiune, în conformitate cu modelul cadru specificat în legislație, iar în urma unor discuții libere, cei prezenți la întâlnire au venit cu sugestii, chiar cu unele soluții pe marginea planului de acțiune al DGASPC Dâmbovița.

Astfel, împreună cu cei 26 reprezentanți ai asociaţiilor, fundaţiilor, furnizorilor publici de servicii sociale, care au răspuns invitației DGASPC Dâmbovița, s-au stabilit obiective comune, mobilizând toate resursele necesare pentru asigurarea unor condiţii de viaţă decente şi demne pentru persoanele vulnerabile.

Această întâlnire de lucru face parte dintr-o serie de dezbateri, prin care DGASPC Dâmbovița vizează eficientizarea colaborării dintre instituțiile publice și private pentru furnizarea de servicii sociale de calitate persoanelor în dificultate.

A fost evidenţiată de asemenea, nevoia de servicii integrate și adecvate pentru județ, evenimentul prilejuind o analiză a colaborării dintre instituțiile publice și ONG-uri, privind  implicarea în procesele de decizie, finanțare și furnizare a serviciilor sociale.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.