Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

S-A STINS DIN VIAȚĂ MENTORUL GRUPULUI DE STUDENŢI CU DIZABILITĂŢI DE LA UNIVERSITATEA „VALAHIA” DIN TÂRGOVIȘTE

Autor:

Data: 22 februarie 2019, 11:32

  •  
  •  
  •  

Foștii studenți cu dizabilități gorjeni şi târgovișteni ce au urmat studiile postuniversitare la Universitatea ,,Valahia din Târgoviște se află în doliu, iar tristețea privind trecerea în neființă a unuia din profesorii dragi nu v-a trece niciodată.

A plecat dintre noi cel care a fost Constantin GHIȚĂ, profesor universitar doctor, nu doar un dascăl, ci un adevărat mentor pentru fiecare dintre studenții cu dizabilități, ce i-a motivat pe aceștia sa ducă la bun sfârșit terminarea studiilor,  iubit de comunitatea academică, unul din membrii fondatori ai Universității „Valahia” din Târgoviște.

Născut la data de 19 iunie 1951, Constantin Ghiță a fost un renumit matematician și profesor. A terminat Facultatea de Matematică-Mecanică la Universitatea din București (1974).

Constantin Ghiță a avut un rol foarte esențial  în  îndrumarea grupului de studenți cu dizabilități , în calitatea sa de mentor  al acestora la  Universității „Valahia” din Târgoviște (2013-2017).

Profesorul Constantin Ghiță a publicat de-a lungul timpului 15 cărți, peste 70 de lucrări științifice, peste 87 de rapoarte științifice la manifestări naționale și internaționale.

Nu a dispărut din amintirea noastră si a viați universitară, pentru că spiritul lui va rămas printre noi, copii dumnealui cum ne considera el.

La ceasul dureros al despărțirii, cu conștiința nimicniciei noastre, dar cu sentimentul durabil al eternității faptelor, aducem un ultim omagiu lui Constantin Ghiță, săpând amintirea lui în sufletele noastre. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Grupul studenților de la Târgu Jiu se va deplasa pentru un ultimul omagiu si a duce o coroana in ziua de joi, 21 februarie.

Corpul neînsuflețit va fi depus joi, 21 februarie, la Capela Bisericii Stolnicului, iar slujba de înmormântare va avea loc vineri, 22 februarie, la aceeași biserică, începând cu ora 12:00.

Dumnezeu să-l odihnească!

Coordonator grup studenților din Gorj, Dobrotă Nicolae

Coordonator grup studenților din Târgoviște, Drăghiciu Florin Romeo

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.