Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu demontează informaţiile false, lansate în spaţiul public

Autor:

Data: 15 februarie 2019, 21:31

  •  
  •  
  •  


În ultimele zile, în spaţiul  media dâmboviţean  au apărut o serie de materiale  prin  intermediul cărora edilul comunei Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu   este ţinta  unui atac mediatic.  

Pentru   corecta informare a cetăţenilor comunei Voineşti dar şi a tuturor celor care au citit respectivele materiale, primarul comunei Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu a susţinut o conferinţă de presă la sediul primăriei  şi a făcut toate precizările clare  care să demonteze  informaţiile  false apărute în   respectivele materiale de presă pe care  edilul  Gabriel Sandu le-a catalog  mincinoase  şi că  au scopul de a manipula şi a dezinforma opinia publică.

Primarul  Dănuţ Gabriel Sandu    a mai subliniat din capul  locului că  niciodată nu a intervenit cineva la dânsul în ceea ce priveşte  atribuirea contractelor de execuţie  lucrări  privind proiectele de investiţii  din comuna  Voineşti .

S-au făcut  precizări  legate de suprafaţa şi preţul pe metru pătrat la casele mortuare, care în realitate sunt cu totul  altele decât cele prezentate în respectivul material ce a avut scopul de a dezinforma opinia publică.

Edilul Gabriel Sandu  a  adus lămuriri şi în cazul    proiectului cu finanţare europeană “ Centru de zi pentru persoane vârstnice în comuna Voineşti, satul Manga’’ , demontând cu argumente  acuzaţiile  de incompatibilitate, confict de interese și trafic de influență, prezentate în materialul  cu iz de manipulare şi dezinformare.  Şi în  ceea ce priveşte acest proiect , etapele de implementare  au fost urmate de administraţia de la Voineşti  întocmai ca la carte, conform legii.

În comuna Voineşti, până la acest moment au fost accesate  10 proiecte  cu finanţare europeană, opt dintre ele deja au fost implementate şi finalizate cu succes, niciun leu corecţie financiară.  

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.