Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Mai mare ruşinea: 6 consilieri PNL din cei 8 au lipsit de la şedinţa CLM Târgovişte unde aveau şi amendamente de susţinut

Autor:

Data: 15 februarie 2019, 11:03

  •  
  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal Târgovişte  s-a reunit în şedinţă   extrordinară vineri, 15.02.2019, la primele ore ale dimineţii.   Au fost prezenţi 14 consilieri  din cei 21.

Culmea ironiei, la ora începerii şedinţei în sală  erau  pe lângă cei 11 consilieri PSD, consilierul ALDE , Dumitru Barbu  doar   doi consilieri PNL, Adrian Bercu şi Honorius Moţoc , în contextul în  care, joi, preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Continescu  a ieşit într-o conferinţă de presă  alături de consilierul municipal Adrian Bercu  şi a anunţat că vineri, grupul consilierilor PNL  ,va vota  proiectul ce vizează transportul public  de pe ordinea zi, doar dacă  se ia în considerare  câteva amendamente  propuse de PNL.  Ce să mai înţelegem din toată această poveste.

 Pe ordinea de zi    s-a regăsit la punctual doi   proiectul de hotărâre privind  transportul public. Contract , Primăria Târgoviște va cumpăra, prin societatea Servicii Publice Municipale Târgoviște, mai multe autobuze, dar și clădiri aparținând AITT, în urma acordului dintre cele două entități, legat de rezilierea contractului de concesiune a transportului public.

Pentru plată, s-a propus proiectul de hotărâre de majorare a capitalului societății Servicii Publice Municipale Târgoviște cu 1,8 milioane de lei.

Amendamentele propuse de PNL  vizează: înfiinţarea unor rute de transport public special destinate elevilor , oferirea  de gratuitate  pe rutele nou înfiinţate , în limita  a două călătorii pe zi pentru elevi, studenţi,pensionari şi persoane cu handicap şi nu în ultimul rând achiziţionarea  a minim patru  autobuze noi care să deservească  rutele  nou înfiinţate  şi au fost prezentate în cadrul şedinţei de către cei doi consilieri PNL, Adrian Bercu şi Honorius Moţoc.

Amendamentele PNL au fost reformulate de către edilul Cristian Stan  şi proiectul despre transportul public  a fost aprobat.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.