Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Consilierii PNL Târgovişte vin cu amendamente în şedinţa extraordinară a CLM Târgovişte de vineri, 15.02.2019

Autor:

Data: 14 februarie 2019, 16:52

  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal Târgovişte  se reuneşte în şedinţă vineri, 15.02.2019.

Pe ordinea de zi   se regăşeşte şi  proiectul de hotărâre privind  transportul public. Contract , Primăria Târgoviște va cumpăra, prin societatea Servicii Publice Municipale Târgoviște, mai multe autobuze, dar și clădiri aparținând AITT, în urma acordului dintre cele două entități, legat de rezilierea contractului de concesiune a transportului public.

Pentru plată, se propune proiectul de hotărâre de majorare a capitalului societății Servicii Publice Municipale Târgoviște cu 1,8 milioane de lei.

Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Continescu  a ieşit într-o conferinţă de presă  alături de consilierul municipal Adrian Bercu  şi a anunţat că vineri, grupul consilierilor PNL  ,va vota  proiectul ce vizează transportul public  de pe ordinea zi, doar dacă  se ia în considerare  câteva amendamente  propuse de PNL.

Amendamentele propuse de PNL  vizează: înfiinţarea unor rute de transport public special destinate elevilor , oferirea  de gratuitate  pe rutele nou înfiinţate , în limita  a două călătorii pe zi pentru elevi, studenţi,pensionari şi persoane cu handicap şi nu în ultimul rând achiziţionarea  a minim patru  autobuze noi care să deservească  rutele  nou înfiinţate

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.