Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PNL Târgovişte şi-a prezentat proiectul INSIST şi viitoarea platformă online- insista.ro

Autor:

Data: 10 februarie 2019, 20:57

  •  
  •  
  •  


Corpul K al Universităţii Valahia  a găzduit o întâlnire  de lucru  a PNL Târgovişte .  A fost şi o ordine de zi supusă la vot de către secretarul PNL Târgovişte, Adrian Brecu.  Oficiile gazdă au fost făcute de preşedintele PNL Târgovişte,  Aurelian Cotinescu  care a făcut  o scurtă prezentare  a activităţii pe anul 2018, mai exact din luna noiembrie de când a fost ales preşedinte  şi până în prezent.

  Totodată   liderul Aurelian Cotinescu  a lansat oficial  un proiect  liberal pentru Târgovişte,  intitulat “Insist’’. În cadrul acestui proiect , în maximum două săptămâni  va funcţiona şi platformă online de comunicare cu  târgoviştenii, insista.ro. Liberalii  îşi doresc  ca prin intermediul acestei platforme cetăţenii  să vină cu păreri, opinii şi sugestii astfel încât să se creioneze un proiect pe termen mediu şi lung pentru municipiul Târgovişte.

 De la eveniment nu au lipsit preşedintele PNL Dâmboviţa,  Virgil Guran, consilieru judeţean Gabriel Grozavu, consilieri municipali,  liberali cu ştate vechi, cum ar fi Maria Cristea, Ovidiu Băsceanu, Teodor Bâte şi mulţi  alţi liberali târgovişteni.

Preşedintele PNL Dâmboviţa Virgil Guran   a ţinut să le reamintească   tuturor celor prezenţi  că  principalele criteriile de promovare la PNL Dâmboviţa,  sunt munca de partid şi voturile pe care oamenii pot să le aducă în favoarea liberalilor.

 Lucrările întâlnirii au continuat cu prezentarea comisiilor de specialitate ale PNL Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.