Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

S-a scos la licitaţie Bâldana – Târgovişte lărgire la 4 benzi de circulatie şi sectorul Târgovişte – Sinaia, modernizare două benzi

Autor:

Data: 7 februarie 2019, 19:12

  •  
  •  
  •  


După câţiva ani buni de aşteptare , joi, 7 februarie 2019, s-a făcut  un prim pas concret  în vederea realizării   unui proiect vital pentru  judeţul Dâmboviţa  şi anume  proiectul de reabilitare și modernizare a DN 71 – lărgirea la patru benzi a tronsonului Bâldana – Târgovişte (44,13 km) şi modernizarea sectorului Târgovişte – Moroeni – Sinaia (58,86 km).

CNAIR  a scos  la contractul destinat acestui obiectiv şi anume proiectarea și execuția lucrărilor pentru “Modernizare DN71 Baldana – Targoviste – Sinaia, km. 0+000 – km. 44+130 largire la 4 benzi de circulatie si km. 51+041 – km. 109+905 drum la 2 benzi: Sector 1: Baldana – Targoviste km. 0+000 – km. 44+130 largire la 4 benzi de circulatie, Sector 2: Targoviste – Sinaia km. 51+041 – km. 109+905 – Drum la 2 benzi)”Valoarea proiectului este estimată la 1.567.031.832 de le, sumă alocată din bugetul de stat.

 Alexandru Oprea, fostul preşedinte CJ Dâmboviţa  a ţinut să  puncteze câteva aspecte legate de această investiţie:

“ A fost scos la licitație proiectul de reabilitare și modernizare a DN 71 – lărgirea la patru benzi a tronsonului Bâldana – Târgovişte (44,13 km) şi modernizarea sectorului Târgovişte – Moroeni – Sinaia (58,86 km).Foarte multe nu sunt de spus. Contează că este o veste mult așteptată de dâmbovițeni și, cel mai important, este un obiectiv asumat de PSD, extrem de important pentru județul Dâmbovița, care prinde contur sub conducerea doamnei Rovana Plumb la Ministerul Transporturilor și PSD Dâmbovița. În plus, rezolvă o mare problemă pe care județul o are, deschizând calea către noi investiții, un bun exemplu fiind chiar noua fabrică Arctic de la Ulmi! Atât!”, a scris domnia sa pe pagina de facebook.

Şi deputatul Corneliu Ştefan  a făcut câteva precizări: 

“ Cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din istoria judeţului Dâmboviţa, reabilitarea şi modernizarea DN 71, a fost scos astăzi la licitaţie. Este vorba despre lărgirea la patru benzi a tronsonului Bâldana – Târgovişte (44,13 km) şi modernizarea sectorului Târgovişte – Moroeni – Sinaia (58,86 km). Se împlineşte, practic, un vis de zeci de ani al dâmboviţenilor.Investiţia, de o importanţă vitală pentru judeţ, atât din punct de vedere economic, cât şi social şi turistic, a fost asumată de PSD Dâmboviţa în campania electorală şi, iată, ne ţinem de cuvânt.Procedura de licitaţie a fost declanşată în această perioadă în care, la conducerea Ministerului Transporturilor, se află doamna Rovana Plumb, preşedinte PSD Dâmboviţa.

CNAIR aflată în subordinea Ministerului Transporturilor condus la acest moment de ministrul interimar Rovana Plumb,a înțeles importanța acestui proiect pentru judeţul Dâmboviţa. Compania se va organiza astfel încât după depunerea ofertelor, evaluarea acestora să fie realizată în cel mai scurt timp posibil, pentru ca lucrările să înceapă cât mai repede.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.