Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Grădinița nr. 13 Târgoviște a intrat în reabilitare şi modernizare

Autor:

Data: 6 februarie 2019, 11:03

  •  
  •  
  •  

Au început  lucrările de reabilitare şi modernizare  la Grădinița nr. 13 din municipiul Târgoviște . Investiţia  se realizează  prin finanţare   pe PNDL 2 şi are o valoare de  3.921.248 lei.

Primarul Cristian Stan însoţit de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, consilierul primarului, Cosmin Bozieru, a făcut o vizită de lucru pe şantier  pentru a vedea cum s-a mobilizat constructorul.

Proiectul vizează izolarea termică a pereților exteriori, a planseului și a plăcii de subsol, schimbarea tâmplăriei, schimbarea instalației termice, refacerea instalației electrice, montarea de panouri solare, montarea de panouri fotovoltaice, înlocuirea învelitorii, lucrări de finisaje interioare, etc.

Precizăm că actuala clădire a grădiniței a fost construită în anul 1975, iar la unitatea de învățământ sunt înscriși 280 de copii.Până acum, aici nu au fost realizate lucrări semnificative de reabilitare și modernizare.

 În incinta fostului corp B1 al Universitatii “Valahia” Târgovişte, microraionul VI, la etajele 1 şi 2, îşi va desfăşura activitatea, începând de luni, 11.02.2019, şi Grădinița nr. 13 din municipiul Târgoviște

Edilul Cristian Stan, a dat  asigurări atât părinţilor, cât şi cadrelor  didactice, că au fost luate toate mîsurile astfel încât copiii să beneficieze de condiţii optime, iar activitatea să nu aibă de suferit, lucru pe care l-a verificat personal.

Deşi suntem încă la inceputul anului, la acest moment se lucrează concomitent la nu mai putin de cinci investiţii din zona infrastructurii educationale a municipiului Targoviste, respectiv: 
– Realizare Bază sportivă la Colegiul Naţional “Constantin Carabella” din Municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa;
– Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 14 Târgoviște;
– Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 13 Târgoviște;
– Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.13 din Târgovişte,
– Eficientizare energetică prin reabilitarea şi consolidarea clădirilor publice din Municipiul Târgovişte – Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 15, Târgovişte, judeţul Dâmboviţa;
Totodata, pana în vară, vor începe lucrările la alte 8 proiecte, proiecte care vor transforma radical infrastructura educaţională a Târgoviştei

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.