Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Bucurie,daruri și zâmbete de mulțumire la Centrul Medico-Social din Ghergani

Autor:

Data: 6 februarie 2019, 20:33

  •  
  •  
  •  

„Adoptă un bătrân”,aceasta este ampla campanie demarată de către Primăria oraşului Răcari în luna octombrie a anului 2018 și care se bucură  de un real succes. Scopul acesteia este unul cât se poate de nobil, la inițiativa edilului Marius Caravețeanu  și  a consilierilor PNL dar și  cu sprijinul altor  oameni  de bine din Răcari și  cu binecuvântarea  preoților, bătrânii din Centrul Medico-Social din Ghergani,  sunt vizitați lunar  de acești  oameni cu suflet mare și  primesc și  mici daruri.

A fost o seară specială,6 februarie 2019, pentru bătrânii din centru. Edilul Marius Caravețeanu  le-a pregătit surprize ca  de fiecare dată: “Suntem prezenţi să le ascultăm poveștile bogate de viață, să îi facem să-și simtă hainele bătrâneţii mai uşoare. Un prim punct din programul susținut cu această ocazie a fost oficierea slujbei religioase după care am anunţat surpriza serii pentru bătrânii din Centrul Social Răcari şi anume programul artistic susţinut de Matei Elena care a cântat şi i-a încântat pe toţi cei prezenţi cu frumoasele piese interpretate despre părinţi și copii.

La sfârşitul programului artistic au fost oferite şi numeroasele daruri vârstnicilor, dar şi multă căldură sufletească. ” , a afirmat primarul Marius Caravețeanu Vârstnicii au fost încântaţi şi au oferit, la rândul lor, un zâmbet plin de mulţumire. Cu siguranță, și luna viitoare, surprizele vor fi pe măsură. Marius Caravețeanu  va pregăti  momente speciale dat fiind faptul că vorbim și  de 1 și 8 Martie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.