Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Mesajul Asociaţiei de Prietenie România-China cu prilejul Anului Nou Chinezesc

Autor:

Data: 3 februarie 2019, 11:09

  •  
  •  
  •  

Pentru poporul chinez, cea mai importantă sărbătoare tradițională este Anul Nou Chinezesc. Calendarul tradițional chinezesc ne arată că la 5 februarie 2019 intrăm în anul Mistrețului de Pământ.

Acest an se va încheia pe 24 ianuarie 2020. Zodiacul ne spune că anul Mistrețului de Pământ va fi un an în care ne vom relaxa mai mult și vom fi mai mulțumiți cu ceea ce avem. În acest an vom lăsa lucrurile să vină de la sine. Acesta va fi un an productiv, având ocazia să avansăm în carieră.

Amintim că relațiile dintre partea chineză și cea română din Dâmboviţa, între Crucea Roşie Dâmboviţa şi Crucea Roşie din China s-au dezvoltat mult în ultima perioadă.

Cu această ocazie, o delegaţie a Asociaţiei de Prietenie România-China, formată din secretarul  general Gheorghe Popescu, fostul director al Crucii Roşii Dâmboviţa şi  vicepreşedinţii Bobocea Ion, Cristescu Ilie a fost  primită la Ambasada Chinei și a  transmis în numele dâmbovițenilor și a Asociaţiei de Prietenie România-China, salutări și respect pentru colaborarea și sprijinul deosebit pe care îl au  în derularea acțiunilor și programelor comune.

Delegaţia Asociaţiei de Prietenie România-China a fost primită de însărcinatul cu afaceri ad interim al Ambasadei Chinei în România, Tu Jiang şi Lu Yuxun, atașat al Ambasadei Chinei la București .

Cei doi oficiali  ai Ambasadei Chinei în România, au avut un schimb deschis și constructiv de opinii cu privire la stadiul relației bilaterale, la modalitățile si la oportunitățile de aprofundare a acesteia în plan bilateral, dar și în context regional, comunitar și global.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.