Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Se CIRCULĂ pe DJ 714 Moroeni- Padina- Peştera. Drumarii de la LDP şi-au reluat activitatea de deszăpezire

Autor:

Data: 2 februarie 2019, 11:40

  •  
  •  
  •  

Turiştii care aleg să meargă în zona montană dâmboviţeană Moroeni- Padina-Peştera trebuie să dea dovadă de prudenţă şi să aibă maşinile echipate corespunzător.

Pe DJ 714 Moroeni- Padina- Peştera se circulă în condiţii de iarnă iar drumarii de la LDP şi-au reluat activitatea de deszăpezire pe care au întrerupt-o vineri după-amiază.

Sâmbătă de dimineaţă, conducerea CJ Dâmboviţa, prefectul judeţului şi conducerea LDP s-au aşezat la masa discuţiilor şi au ajuns la o înţelegere. Informaţia ne-a fost pusă la dispoziţie de persoane din conducerea CJ Dâmboviţa.

Se acţionează cu şapte utilaje de deszăpezire.

“Ca urmare a analizelor și discuțiilor comune ale conducerii Consiliului Județean Dâmbovița (CJD) și Instituției Prefectului județului Dâmbovița, cu participarea reprezentanților Societății Comerciale Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița SA (SC LDP), precum și a altor factori implicați în gestionarea situației create pe DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni _ Bolboci –Padina –Peștera, societatea subordonată CJD a reluat activitatea de întreținere și deszăpezire pe traseul menționat, începând de astăzi, 2 februarie 2019, ora 10.30, înțelegând, astfel, să respecte clauzele prevăzute în contractul de concesiune.

          Asigurăm beneficiarii că toate activitățile social-economice și administrative, din zona Moroeni – Padina –Peștera, se pot desfășura în condiții corespunzătoare.

Luând în considerare factorii de mediu ce au determinat încălzirea accentuată, după căderile abundente de zăpadă și precipitații mixte, recomandăm următoarele:

– evitarea, pe cât posibil, a deplasării pe timp de viscol și ninsoare;

– informarea de către participanții la trafic, înainte de a pleca pe munte, asupra itinerariului și prognozei meteo și, totodată, echiparea corespunzătoare pentru anotimpul rece, atât în ceea ce privește vestimentația, cât și dotarea autovehiculelor;

– respectarea semnalizării rutiere de reglementare, informare și orientare, precum și a tuturor avertizărilor emise de către serviciile specializate.” se arată în comunicatul CJ Dâmboviţa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.