Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CLM Târgovişte a votat două investiţii noi, creşa şi grădiniţa de pe strada General I.E. Florescu din municipiul Târgovişte

Autor:

Data: 1 februarie 2019, 11:08

  •  
  •  
  •  


Consiliul Local Municipal Târgovişte  s-a reunit joi, 31 ianuarie 2019, în şedinţă ordinară. A fost o şedinţă cu o ordine de zi  foarte  stufoasă.   Lucrările au mers ca pe roate, consilierii  lămurind lucrurile la comisiiile de specialitate iar în şedinţă au fost doar prezentările proiectelor şi precizări stric necesare pe care le-a făcut  edilul Cristian Stan şi unii consilieri.  La  punctele  9 şi 10 de pe ordinea de zi  au  fost probate  două investiţii  majore pentru  municipiul  Târgovişte .

Este vorba despre  construcţia  unei  o creşe pe strada General I.E. Florescu din municipiul Târgovişte.  Valoarea totală  a investiţei este de 3.903.030,01 lei, inclusiv TVA, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene.

 Consilierii au mai aprobat  şi  proiectul de hotărâre  ce vizează construcţia şi dotarea  unei  grădiniţe cu program prelungit  tot pe strada General I.E. Florescu din municipiul Târgovişte. Investiţia  se ridică   la valoarea  de 4.638.989,79 lei, inclusiv TVA, finanţarea provenind tot din fonduri europene nerambursabile.
Pentru ambele obiective, termenul de execuţie este de cel mult 24 de luni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.