Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Edilul localității Poiana a avut ca prioritate și modernizarea unităților școlare și a reuşit să obţină finanţări prin PNDL 2

Autor:

Data: 1 februarie 2019, 18:51

  •  
  •  
  •  

Infrastructura reprezintă o prioritate pentru orice localitate care se respectă și își respectă cetățenii.

În comuna Poiana , primarul Marian Şerban a pus accent pe infrastructura localității sale și continuă investiţiile cu finanţare fie prin AFIR  sau PNDL 2. De asemenea, edilul localității  a avut ca prioritate și modernizarea unităților școlare și a  reuşit să obţină  finanţări prin PNDL 2 pentru modernizarea și dotarea Școlii nr. 2 clasele I – IV, sat Poiana, comuna Poiana, județul Dâmbovița.

Valoarea investiţiei se ridică la 1.634.128,00 lei.  Tot prin PNDL 2,  administraţia locală de la Poiana  a reuşit să obţină finanţare pentru  modernizarea și dotarea Școlii nr. 1 clasele I – VIII, sat Poiana, comuna Poiana, județul Dâmbovița, în valoare de  1.931.065,00 lei.

Nu în ultimul rând, la Poiana  cu finanţare prin PNDL 2, se realizează  şi  extindere sistem de alimentare cu apă şi sistem de canalizare ape uzate în comuna Poiana, judeţul Dâmboviţa , o investiţie  de 210.000,00 de lei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.