Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul comunei Moroeni, Laurenţiu Moraru şi ISU Dâmboviţa, se implică în rezolvarea problemelor reale din staţiunea de interes naţional Moroeni-Padina-Peştera

Autor:

Data: 29 ianuarie 2019, 12:02

  •  
  •  
  •  


 Este simplu să te  trezeşti vorbind  dar este foarte greu  în schimb,   să faci ceva bun pentru  semenii tăi.  În ultimele zile, mai toată lumea  văd că este preocupată să critice decât să facă ceva constuctiv.  Autorităţile din comuna Moroeni sunt acuzate pe nedrept  de lipsă de implicare în ceea ce priveşte  dezvoltarea staţiunii naţionale Moroeni-Padina- Peştera.  Şi când spunem că sunt acuzate  pe nedrept , o spunem din cunoştinţă  de cauză şi avem şi dovezi.

 La începutul  săptămânii trecute, la Sinaia a avut  întâlnirea de lucru  cu preşedinţii subfilialelor Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Dâmboviţa, eveniment la care au participat zeci de primari dâmboviţeni dar şi dr. Raed Arafat , secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

 Fără reţineri, primarul  comunei Moroeni, Laurenţiu Moraru  la întâlnirea de lucru cu secretarul de stat Raed Arafat , a pus în discuţie  şi problema staţiunii naţionale Moroeni-Padina- Peştera care este în dezvoltare şi are nevoie de un serviciu de Ambulanţă  şi  o substaţie de pompieri  în zonă.  Concret , edilul Laurenţiu Moraru  a spus că acum, pentru o urgenţă în munte , ambulanţa   trebuie să parcurgă peste 50 de km , adică de la Fieni până la Peştera. Să nu mai vorbim  de pompieri, fiindu-le şi acestora greu să ajungă în zonă. Rugămintea  edilului  Laurenţiu Moraru către secretarul de stat , Raed Arafat a fost să aibă în vedere infiinţarea unui punct pentru situaţii de urgenţă în zona montană care să prevadă echipaj de ambulanţă şi pompieri.

  Secretarul de stat , Raed Arafat a fost deschis  şi a spus foarte clar că aşteaptă de la administraţia locală  din Moroeni şi ISU Dâmboviţa un material în care să fie prezentată clar situaţia  şi se va analiza problema.

 Mai mult, Raed Arafat a spus că  în perioada următoare are în vedere  deschiderea unor  astfel de puncte  şi va lua în considerare şi solicitarea pentru zona montană dâmboviţeană.

 La finalul intervenţie, dr. Raed Arafat , secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a spus că solicitarea poate deveni în cel mai scurt timp  realizabilă.

 Din informaţiile  pe care le deţinem la ora transmiterii acestei ştire, deja ISU Dâmboviţa şi Primăria Moroeni  au avut discuţii pe acest subiect şi în zilele următoare  se va realiza şi materialul care va fi transmis către IGSU şi către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, condus  de secretarul de stat Raed Arafat.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.