Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ATENŢIE TURIŞTI pe DJ 714 Sanatoriul Moroeni – Peștera !Respectaţi indicaţiile jandarmilor, salvamontiştilor, pompierilor şi drumarilor pentru a nu se BLOCA TRAFICUL

Autor:

Data: 27 ianuarie 2019, 11:18

  •  
  •  
  •  

IMPORTANT: TURIŞTII TREBUIE SĂ RESPECTE CU  SFINŢENIE SFATURILE  ŞI INDICAŢIILE FORŢELOR CARE  INTERVIN  PE DJ 714 MOROENI- PEŞTERA.

 Iarna s-a mai domolit în zona montană dâmboviţeană .  Nu mai ninge  însă drumarii sunt la datorie pentru a lărgi DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Zănoaga -Bolboci– Padina – Peștera şi a crea refugii, având în vedere că  este dumincă şi turiştii care şi-au petrecut weekend-ul în zona montană dâmboviţeană  vor porni spre casă.

La această oră , în zonă se află deja directorul LDP Dâmboviţa, Cristian Avanu, prim -adjunctul  ISU Dâmboviţa , lt.col. Alfred Hantăr şi şeful Salvamont Dâmboviţa, Doru Deaconescu  şi jandarmii montani de la Zănoaga şi Peştera. Din informaţiile pe care le deţinem,  în urma unei discuţii între reprezentanţii LDP, ISU Dâmboviţa, Jandarmeria Dâmboviţa şi Salvamont, s-a luat  decizia ca în jurul prânzului , maşinile care coboară de la Padina-Peştera  să fie încolonate şi însoţite de jandarmi să plece în siguranţă, pentru a nu se bloca din nou DJ 714 Sanatoriul Moroeni – Peștera.  Gurpa operativă de jandarmi de la Pucioasa va intra şi ea în dispozitiv, adică va fi  la datorie, la Glod –intrarea pe DJ 714 pentru a  preveni blocarea traficului în condiţiiile în care vor exista maşini care vor să urce spre Peştera. Şapte pompieri sunt pregătiţi să intervină dacă vor mai cădea copaci pe DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Zănoaga -Bolboci– Padina – Peștera.

 Salvamontiştii şi ei sunt deja pe baricade. La acest moment, pe DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Zănoaga -Bolboci– Padina – Peștera se circulă în condiţii de iarnă  dificile, pe 80% din sector se circulă pe un singur sens, utilajele de deszăpezire acţionează fără încetare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.