JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Numărul asistaţilor sociali a scăzut la Primăria Târgovişte

Autor:

Data: 21 ianuarie 2019, 13:29

Primăria Târgovişte a reuşit  să reducă  numărul de dosare de ajutor social . La această oră au rămas în plată  aproximativ 280 de dosare.  

Este o mare realizare, având în vedere că  a scăzut  şi numărul de adeverințe medicale de scutire de efort la 48, în contextul în care  în aceeași perioadă a anului 2018 , numărul adeverințelor era de 164, iar acum 2 ani, se înregistrau 235 de astfel de documente.

Având în vedere sesizările anterioare formulate de către administrația locală, la nivelul lunii decembrie 2018, municipiul Târgoviște a înregistrat cel mai mic număr de scutiri medicale aferente asistațior sociali, de la intrarea în vigoare a Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat.

Mai mult, numărul dosarelor de ajutor social s-a menținut în jurul cifrei de 290, în condițiile în care, în anul 2016, numărul acestora se apropia de 500, iar anii anteriori oscila între 800 și 1000 de dosare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google