Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Despre maimuțe, moluște, proşti, camarilă şi alţi trădători!

Autor:

Data: 21 ianuarie 2019, 22:13

  •  
  •  
  •  


Am oroare de oamenii mincinoşi,  lipsiţi de caracter, mai ales de cei care pretind  că au coloană vertebrală, caracter, şi îi critic pe alţii  că nu au aceste calităţi,  dar  realitatea este cu totul alta.  Aceşti oameni ar trebui să  reţină  proverbul “Vezi bârna din ochiul tău, Şi nu vorbi p’alt de rău!”

 Astăzi, mi s-a confirmat  încă o dată   că unii politicieni sunt nişte mari mincinoşi. Pe lângă faptul că mint poporul,  au  ajuns să invite presa la conferinţă şi să o mintă  pe faţă  la fel ca în  poezia  Zdreanță a lui Tudor Arghezi:  

Cățeluș cu părul creț, Fură rața din coteț. El se jură că nu fură. Și l-am prins cu rața-n gură. Și cu ou-n buzunar, Hai la Sfatul Popular!’’

Cam aşa s-a întâmplat  luni  de dimineaţă ,  când domnul senator independent  Adrian Ţuţuianu a convocat presa la o conferinţă, şi foarte hotărât, a spus că nu s-a decis în ce partid se va înscrie.  Câteva ore mai târziu,  am aflat de prin presa centrală că   domnul  a lepădat haina de  independent  şi a îmbrăcat „sumanul” PRO România, pornind în periplu prin Moldova cu Victor Ponta şi Daniel Constantin.

Este o mare tentație să credem că presa locală este de umplutură,  pe unde domnul senator Adrian Ţuţuianu   îşi critică   foştii colegi  că nu au caracter, că sunt  trădători, că sunt miliţieni,  maimuţe, moluşte, că fac parte din camarilă iar   în opinia domnului senator,  doar presa centrală poate avea acces la informaţiile valoroase.   Dar prin 2012, presa locala era cea care îl promova pe domnul senator .  

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.