Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ministrul Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa, a dat asigurări că problemele stringente din sistemul educaţional dâmboviţean se vor rezolva în cel mai scurt

Autor:

Data: 20 ianuarie 2019, 13:09

  •  
  •  
  •  


Ministrul  Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa  a anunţat public  că în perioada imediat următoare va găsi soluţii pentru  rezolvarea  problemelor  din sistemul educaţional dâmboviţean.

În urma întâlnirilor cu primarii din zona Pucioasa –Fieni, i-au fost semnalate o serie de probleme legate de lipsa microbuzelor şcolare, lipsa  căldurii din unele unităţi şcolare , cum este cazul unei şcoli din Doiceşti.  

Citeşte şi: Romania anului 2019, judeţul Dâmboviţa, o şcoală unde 186 de elevi învaţă în două schimburi, în doar patru clase 

Întrebată dacă are în vedere şi problema  legată de şcoala din Malu cu Flori unde 186 de copii învaţă în doar patru clase, în două schimburi, ministrul Rovana Plumb a afirmat cu convingere că în cel mai scurt timp problemele vor fi soluţionate.

 În ceea ce priveşte microbuzele şcolare,  chiar şi  ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri, la Constanţa, că în 2019 ,  din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRP) vor fi achiziţionate 2.300 de microbuze şcolare pentru elevii din mediul rural.

 Se va face o analiză pentru a stabili unde vor fi distribuite aceste mijloace de transport.

Ministrul a mai precizat că sumele necesare pentru achiziţia celor 2.300 de microbuze sunt prevăzute în bugetul pentru 2019, care urmează sa fie aprobat. Andronescu a mai spus că microbuzele vor fi contractate şi livrate beneficiarilor chiar în cursul acestui an şcolar.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.