Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Romania anului 2019, judeţul Dâmboviţa, o şcoală unde 186 de elevi învaţă în două schimburi, în doar patru clase

Autor:

Data: 18 ianuarie 2019, 12:50

  •  
  •  
  •  

Romania anului 2019, judeţul Dâmboviţa, o şcoală unde 186 de elevi  învaţă în două schimburi,  în doar patru clase, cancelaria transformată  în sală  de curs pentru clasa zero,  iar  astăzi,  profesorii au  cancelaria pe holul unităţii şcolare.  Trist  dar adevărat.

Acesată situaţie este în comuna  dâmboviţeană  Malu cu Flori.  Există  un proiect depus   de administraţia  locală  atât pe PNDL dar  dar şi pe POR , însă se pare că  nimeni nu a considerat această investiţie o prioritate.  Valoarea  acestei investiţiei  este de  3,2 milioane lei.

 Edilul Ion Constantin este încrezător că în cel mai scurt timp  acestă investiţie va deveni realitate şi va primi  finanţare, având în vedere realitatea  în care se desfăşoară  actul educaţional la Malu cu Flori.

 Am contactat şi unii parlamentari PSD Dâmboviţa pentru  a obţine un punct de vedere cu privire la acest subiect, o şcoală unde 186 de elevi  învaţă în două schimburi,  în doar patru clase, cancelaria transformată  în sală  de curs pentru clasa zero,  iar  astăzi,  profesorii au  cancelaria pe holul unităţii şcolare.

Deputatul Claudia Gilia  ne-a dat asigurări că  va face tot ce-i stă în putere pentru ca această problemă să-şi găsească  rezolvarea. Președintele OFSD și vicepreședinte PSD Dâmbovița, Claudia Gilia are ca și priorități pe agenda parlamentară sprijinirea și implicarea activă în viața copiilor, a tinerilor, declarând că prin ei vom oferi lumii ziua de mâine.

Nu în ultimul rând, deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a spus că această problemă reprezintă o prioritate  pe agenda sa iar în această primăvara va primi finanţare. Va face şi o interpelare pe acest subiect în zile următoare .


Ion Constantin, primarul comunei Malu cu Flori

Trebuie să menţionăm că în comuna dâmboviţeană  Malu cu Flori, noua administraţie condusă de edilul  Ion Constantin şi viceprimarul Ion Duţescu,  a făcut şi o serie de investiţii care contribuie la dezvoltarea localităţii.

 A fost finalizat proiectul de canalizare şi extindere reţea de apă, se află în curs de implementare patru proiecte care vizează asfaltarea mai multor drumuri, a fost modernizat iluminatul public în zona centrală urmând extinderea. Edilul Ion Constantin ne-a vorbit pe larg despre absolut toate investiţiile din comuna Malu cu Flori.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.